logo

Ak Parti Kağıthane’den Vefa İftarı

Ak Parti Kağıthane’den Vefa İftarı

Ak Parti Kağıthane’den Vefa İftarı

AK Parti Kagithane vefa iftarı

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen AK Parti Kağıthane İlçe Teşkilatı’nın vefa iftarına bu yıl da geniş katılım sağlandı.

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan’ın ev sahipliğinde Hasbahçe Sadabad Camii’nin yanında açık ve geniş alanda vefa iftar programı düzenlendi. Tüm ilçe teşkilatlarının yer aldığı iftarda, daha önce görev almış teşkilat mensupları iftar yemeğinde bir araya geldi.

Düzenlenen Vefa İftarına AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan ve Belediye Başkanı Fazlı Kılıç davetlileri selamlayarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine vurgu yaparak Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı görmek istiyoruz dedi.

sami ilhan

İlçe Başkanı Sami İhan, Ramazan; kardeşliğin, dayanışmanın ve paylaşmanın ayı. Tabi ki bu kavramların en güzel şekilde kendini bulduğu komşuluğun ayı. Komşu ve mazlum coğrafyalarda yaşanan acılar da hep aklımızda ve onlara hep beraber dua ediyoruz diyerek vefa iftarına katılanlara teşekkür etti.

İftarın ardından Sadabad Camii’de gruplar halinde cemaatle akşam namazı kılındıktan sonra sohbetler edilip hasret giderildi.

Etiketler: » » » » » » » » »
2019 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.