logo

AK Parti Talatpaşa Mahalle Temsilcisi İhsan Demir Vefat Etti

AK Parti Talatpaşa Mahalle Temsilcisi İhsan Demir Vefat Etti

AK Parti Kağıthane İlçe Teşkilatı Talatpaşa Mahalle Başkanı ve Ahmet Hatipoğlu Camii Derneği Başkan Yardımcısı İhsan Demir, dün akşam saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

49 yaşındaki İhsan Demir, Taksim İlk Yardım Hastanesine kaldırıldı lakin burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti. İhsan Demir’in ölüm haberi AK Parti’de büyük üzüntü yarattı.

Demir Ailesinin Acı Günü

Cenazesi, 5 Temmuz Salı günü Ahmet Hatipoğlu Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hasdal Mezarlığındaki Aile Kabristanına defnedildi.

Mütevazı kişiliği ile hemen hemen herkesin gönlünde taht kuran İhsan Demir’in cenaze namazına AK Partililerin yanı sıra tüm dostları, akrabaları, arkadaşları ve yüzlerce kişi katıldı.

Güzel insan İhsan Demir’in cenaze namazına ailesi, akrabaları, dostları ve komşularının yanı sıra AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Dr. Betül Sayan Kaya, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi Fazlı Kılıç, Kağıthane Belediyesi Başkanı Mevlüt Öztekin ve yardımcıları, AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Yardımcıları, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk ve yönetimi, AK Parti Kağıthane Mahalle Başkanları, DEVA Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Lider Parlakyıldız, ADFED Genel Başkan Yardımcısı Secaettin Demli, Kastamonu Dernek Başkanları, Talatpaşa Mahallesi Muhtarı Oktay Bayar, siyaset ve işadamları dünyasından birçok isim, STK Başkanları, yerel basın ve sevenleri katıldı.

Hasbahçe Gazetesi olarak İhsan Demir’e Allah’tan rahmet ve mağfiret, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Mekânı cennet, menzili mübarek olsun.

Rahmetli İhsan Demir ve tüm ölmüşlerimiz için bir Fatiha okuyalım inşallah.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

459 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.