logo

AK Parti’nin Kağıthane Belediye Başkan Adayı Mevlüt Öztekin Oldu

AK Parti’nin Kağıthane Belediye Başkan Adayı Mevlüt Öztekin Oldu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Aralık Cumartesi günü Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki aday tanıtım toplantısında 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’nin Kağıthane Belediye Başkan Adayının Mevlüt Öztekin olduğunu açıkladı.

31 Mart yerel yönetim seçimlerinde AK Parti İstanbul belediye başkan adayı ve ilçe adayları netleşti. Mevcut belediyelerin 14’ü ile devam kararı çıkarken diğer ilçelerde ise yeni isimlerle yola devam etme kararı alındı. AK Parti Kağıthane belediye başkan adayı ise AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Mevlüt Öztekin oldu. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Aralık Cumartesi günü Sinan Erdem Spor Salonunda yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

“Görevde olup da 31 Mart’ta görevi, bayrağını devredecek arkadaşlarımıza İstanbul’a ve partimize yaptıkları katkılar için şahsım ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum. Görevlerine devam etmek üzere aday gösterdiğimiz veya ilk defa bu seçimde ilçelerinde aday olarak yarışa girecek arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Seçimlerde AK Parti’yi ve Cumhur İttifakı’nı temsil edeceklere başarılar dileyen Erdoğan, konuşmasını, “Hizmet yarışında bayrağı devredecek arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Burada gönül kayması, gönül kırıklığı diye bir şeyi asla düşünmüyorum. Çünkü siz değerli arkadaşlarım görevi ilk devraldığınız gün hangi heyecandaysanız bugün de yine görevi devrederken aynı heyecanda ve bundan sonraki süreç içerisinde de aynı şekilde koşmaya devam edeceğinize, desteğinizi vermeye devam edeceğinize inanıyorum. Sizlere sevgilerimi saygılarımı sunuyorum” diye tamamladı. 

Hasbahçe Gazetesi olarak 31 Mart Yerel Seçimlerinde Kağıthane Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Mevlüt ÖZTEKİN’e başarılar dileriz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » »
2286 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.