logo

AK Parti’nin Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk Kimdir?

AK Parti’nin Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk Kimdir?

Serkan Cantürk, 1981 yılında İstanbul Kağıthane’de doğdu. Aslen Sinopludur. Lisans eğitimini İstanbul Kültür Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde tamamladı. Londra Metropolitan Üniversitesi’nde Finansal Piyasalar ve Bilgi Sistemleri üzerine yüksek Lisans yapan Cantürk, akabinde Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida Eyaletinde Bulunan Schiller International Universitesi’nde Uluslararası İş İdaresi (MBA) üzerine ikinci yüksek lisansını yaptı.

Halen Marmara Üniversitesi İktisat Politikası bölümünde Doktora programına devam eden Cantürk, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Politikaları üzerine çalışmalar yapmaktadır.

Serkan Cantürk, yurtiçi ve yurtdışın da çeşitli sektörlere bulunan şirketlerde yöneticilik, Düzce ve Marmara Üniversitelerinde öğretim görevliliği yaptı. Halen merkezi İstanbul’da bulunan bir grup şirketinde yöneticilik yapan Cantürk, siyasete 2004 yılında AK Partiyle başladı.

2010-2014 yılları arasında AK Parti İstanbul İl Başkanlığında çeşitli komisyonlarda görev aldı. 2014 yılında Kağıthane Belediye Meclis üyeliği ve 2018 yılında AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.

İyi derecede İngilizce ve orta derecede Rusça bilmektedir. Serkan Cantürk evli ve bir çocuk sahibidir.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » »
4242 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.