logo

Akif Manaf’ın “HIRS” Kitabı Çıktı

Akif Manaf’ın “HIRS” Kitabı Çıktı

Akif Manaf’ın “HIRS” Kitabı Çıktı

59 eşsiz eser çıkaran ünlü yazar Akif Manaf’ın beklenen kitabı “HIRS”, Dahi Yayıncılıktan çıktı. Hırs hakkında tüm gerçekleri anlatan kitap, hırsı azme dönüştüren muazzam bir yolculuğa çıkarıyor…

Konu hakkında görüş aldığımız Akif Manaf, “Zeki insan hırslı olmaz ve hırslı insan da asla zeki olmaz!” diyerek hırsı; tutkulu, sonu gelmeyen bir arzu olarak tanımlıyor. Hırs aşılırsa dünyanın tamamen farklı bir yere dönüşeceğini anlatan yazar, insanlar hırsı aşarak değişmek zorundalar, hırsı azme dönüştürmek gerek diyerek şunları söyledi:

“Bir insanı yavaş yavaş yakarak öldüren ateşin kasvetli alazıdır hırs. İktidar hırsının ateşi her yürekte yanar ve insanı kül eder. Bu hırs türü köleliğe neden olmuş ve insanlığı pek çok yönden çökertmiş, çirkin ve yıkıcı bir türdür.

Hırs tutkulu, sonu gelmeyen bir arzudur ve bu arzu gerçekleşmezse kişi hayal kırıklığına uğrar ama gerçekleşirse de tatminsiz olur. İşte hırs ıstırabı budur! Her ne olursa olsun hayal kırıklığı ve tatminsizlik kişinin peşini bırakmaz, sürekli yeni arzular ve hırslar ortaya çıkar…

Zeki insan hırslı olmaz ve hırslı insan da asla zeki olmaz. Hırslı insan çok akıllı olabilir ancak zaman içinde bu hırs dolu akıllılık kişiyi kurnaz yapar. Çünkü hırs aklı yozlaştırır ve kurnazlaştırır.

Hırs ve yozlaşma bulaşıcıdır. Hırslı insan yozlaşmış birinin yasadışı araçlar kullandığını görürse ve aynı araçları kullanmadığı takdirde hırs yarışını kazanamayacağını anlarsa, aynı araçları kullanmak zorunda kalır ve yozlaşır.

Hırs, bir insana başarısız olduğunu düşündüren, onu hayal kırıklığına uğratan, evrensel değerlerden vazgeçmeye iten, acılara neden olan ve depresyonla tanıştıran bir duygudur.

Hırs aşılırsa dünya tamamen farklı bir yere dönüşecektir. O yüzden insanlar hırsı aşarak değişmek zorundalar. Çünkü dünya yeryüzündeki bütün canlı varlıkların bir yansımasıdır. Bu nedenle bireysel hırs ve sebep olduğu kaos küresel kaosa neden olmaktadır.

Birçok insan “hırs” olgusunu “azim” olgusuyla karıştırıyor. Hırs ile azim arasındaki en önemli fark şu ki hırs zararlı, azim ise yararlıdır. O yüzden hırs duygusunu azim olgusuna dönüştürmek gerekir…

Kitaptan Başlıklar:

Hırs nedir?

Hırs makinesi nedir?

Hırs kıskacı nedir?

Hırs büyüsü nedir?

Hırs çılgınlığı nedir?

Hırs mekanizması nedir?

Hırs cazibesi nedir?

Hırs kapısı nedir?

Hırs tuzağı nedir?

Hırs işleyişi nedir?

Hırs gerçeği nedir?

Kitap Sipariş: 0532 284 17 90 – elcinerener@gmail.com

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

2951 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.