logo

Aktaş Ailesinin Gelini Sevcan Aktaş Kayıp Aranıyor

Aktaş Ailesinin Gelini Sevcan Aktaş Kayıp Aranıyor

Aktaş Ailesinin Gelini Sevcan Aktaş Kayıp Aranıyor

Sakarya’da ailesiyle birlikte yaşayan Enes-Sevcan Aktaş çifti henüz bir yıllık evli olduğu ailesiyle hiçbir problemi olmadığı söylenirken ortadan kayboluşu kafalarda soru işareti bıraktı.

Sakarya’da yaşayan Aktaş ailesinin gelinleri Sevcan Aktaş kaçtı mı, kaçırıldı mı?

Konuyla ilgili detayları Gazeteci Mehmet Derviş Canbekli’ye açıklama yapan kayınvalide Nevin Aktaş “gelinimle hiçbir sorunumuz yoktu, hepimiz onu çok seviyorduk, son iki üç gün içinde uygunsuz davranışları dikkatimi çekmişti ancak anlam verememiştim” dedi. Aktaş sözlerine şöyle devam etti:

Oğlum Enes eşini aramış, cevap alamayınca bana ulaştı, birlikte aramaya başladık ve gelinimiz Sevcan’ın evde olmadığını anladık kimliğini evin anahtarını alıp gittiğini fakat telefonunu şifreli bir halde bıraktığını gördük. Tüm aramalarımıza rağmen bir sonuç alamadık.

Komşulara sorduk, onlarda çarşıya doğru giderken gördüklerini söylediler. Olay iftara yakın bir saatte olduğu için, iftar sonrası karakola gidip ifade verip kayıp olduğunu söyledik.

O sırada Sevcan’ın telefonunu kendi telefonuma yönlendirdim. Sabah bir arama geldi, cevap verdiğimde Mersin’den bir bayan olduğunu söyledi ve Sevcan’ı sordu, bende Sevcan’ın kayıp olduğunu ve Sevcan’ı nereden tanıdığını sorduğum da “benim arkadaşımın arkadaşı” diyerek cevap verdi. Diğer arkadaşının kim olduğunu sorduğumda ise Ankara’dan bir bayan diyerek isim vermedi.

Bende bunun üzerine kendisine Sevcan kayıp bir bilgi alırsanız mutlaka bana ulaşın dedim. Bütün bilgilerini savcılığa verdik, her yerde aranıyor dedim. Daha sonra o bayan da bana “tamam bir haber alırsak size mutlaka haber veririz” dedi ve konuşma orada sonlandı.

Telefon dokümanlarını istemek için telefon bayisine gittik. Hepsinin toparlanıp gelmesinin bir haftayı bulacağını söylediler.

Kayınvalide Nevin Aktaş, “Sevcan benim gelinim değil kızım gibiydi, bir erkekle gideceğini asla düşünmüyorum gittiyse kız arkadaşlarıyla gitmiştir, üzerinde ziynet eşyaları vardı gelinimin hayatından endişe ediyorum” dedi.

Sevcan Aktaşı görenler, bilenler Allah rızası için bizimle irtibata geçsin.

Kaynak: Mercek Haber Gazetesi

Etiketler: » » » » » » » »
1673 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.