logo

Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf KARADEMİR’den Ramazan Bayramı Mesajı

Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf KARADEMİR’den Ramazan Bayramı Mesajı

Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf KARADEMİR, Hasbahçe Gazetesi aracılığı ile Tüm İslam âleminin ve Türk Milletinin Ramazan Bayramını tebrik etti.

Karademir, “Bayramlar, birlik ve beraberliğimizin en güzel mahiyette sergilendiği günlerdir. Vatanımızın ve milletimizin bekası için sınır içinde ve ötesinde görev yapan kahraman güvenlik güçlerimize başarılar diliyoruz. Devletimizin bekası için toprağı kanıyla sulayarak vatan haline getiren şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize sıhhat ve afiyet diliyoruz.

Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği en önemli zaman dilimlerinden birine Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu hep beraber yaşamaktayız. Hep bir arada, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz Ramazan Bayramının, milletimizin birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesini diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı’nın Türk-İslam âlemine ve vatandaşlarımıza huzur, saadet ve güzellikler getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Etiketler:
239 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.