logo

Altınhas Golden Cup 2018, Kağıthane Vip Halı Saha’da Yapıldı

Altınhas Golden Cup 2018, Kağıthane Vip Halı Saha’da Yapıldı

Altınhas Golden Cup 2018, Kağıthane Vip Halı Saha’da Yapıldı

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Altınhas Holding bünyesindeki şirketler arasında düzenlenen “Altınhas Golden Cup 2018 Futbol Turnuvası” Mart-Nisan ayları içinde Kağıthane’de Vip Halı Saha’da gerçekleştirildi. 2 Mayıs’ta düzenlenen turnuvanın final maçında Final Varlık Yönetim Takımı şampiyon oldu.

Altınhas Golden Cup 2018 Futbol Turnuvası final maçına, Altınhas Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş, şirket yöneticileri, Beşiktaş’ın efsane isimleri Ali Gültiken ve Bayram Bektaş, Galatasaraylı eski yıldız Vedat İnceefe, Eski futbolcu ve ünlü yorumcu Serkan Reçber, Vega Okulları öğrencileri ve yerel-ulusal basın katıldı.

Vip Halı Saha düzenlenen Altınhas Golden Cup 2018 Futbol Turnuvasına katılan Altınhas Holding bünyesindeki; Altınhas Holding, Altınbaş Üniversitesi, Vega Okulları, Akfaktoring, Final Varlık, Altınbaş, Assos, Coquet, Alpet ve  şirketleri katıldı.

Kağıthane Vip Halı Sahada düzenlenen turnuva renkli görüntülere sahne olurken, kupa töreninin ardından şöhretler karmasıyla basın mensupları maç yaptı. İmam Altınbaş, Bayram Bektaş ve Serkan Reçber gibi isimlerin olduğu kadro ile basın mensuplarının mücadelesi 5-5 sona erdi. Maçta yer alan yerel ve ulusal gazetecilere plaket verildi.

Turnuva sonunda Altınhas Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş “Altınhas Golden Cup Turnuvasının bu yıl 3.sünü yine Kağıthane Vip Halı Sahada düzenledik. Altınhas Holding Şirketleri olarak kardeşlik içinde bir turnuva geçirdik. Çalışanlarımız kaynaşsın ve motive olsun diye böyle bir turnuva yaptık. Şampiyon takımı tebrik ediyorum” dedi.

Vip Halı Saha İşletme Müdürü Faruk Aslan ise, “Kağıthane’de üçüncü yılımızı doldurmaktayız. Vip Halı Saha olarak İstanbul’da halı sahacılığa farklı bir boyut getirerek beş yıldızlı bir hizmet vermekteyiz. Halı sahamızda Altınhas Holding gibi şirketlerimiz turnuvalar düzenlemekte olup birbirinden değerli yıldız futbolcular da halı sahamızda maç yapmaktadır. Yoğun iş temposundan ve büyük şehrin stresli koşuşturmasından biraz olsun uzaklaşmak futbolun keyif ve heyecanını yaşamak istiyorsanız sizleri de Vip Halı Saha’mıza bekliyoruz” dedi.

Vip Halı Saha

Adres: Merkez Mahallesi, Eyüp Sultan Caddesi No: 54 Kağıthane / İSTANBUL

Telefon: 0212 294 77 49 – 0505 700 67 78

Web: www.viphalisaha.com

Mail: info@viphalisaha.com

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2180 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.