logo

Amatör Spor Kulüplerine Dev Destek

Amatör Spor Kulüplerine Dev Destek

Amatör Spor Kulüplerine Dev Destek

Amatör Spor Kulüplerine Dev Destek

Kağıthane Belediyesi, gençleri sporun her branşıyla tanıştırmak, gençleri spora teşvik etmek ve malzeme sıkıntılarının giderilmesini sağlamak amacıyla amatör spor kulüplerine yönelik malzeme dağıtım töreni düzenlendi.

amatör spor kulüplerine yönelik malzeme dağıtım töreni

Sadabad Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda düzenlenen ve farklı branşlardan toplam 60 spor kulübüne malzeme desteği sağlanan törene, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, İlçe Kaymakamı Hasan Göç, Kağıthane Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Ömer Tüfekçi, Kağıthane Kulüpler Derneği Başkanı Hasan Cevahir ve 60 spor kulübünden çok sayıda sporcu katıldı.

Malzeme Dağıtım Töreni Fazlı Kılıç

Törende Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Binlerce genç sporcumuz, spor kulüplerimizde eğitim görüyor ve geleceğe hazırlanıyor. Spor, sanat ve kültür çalışmalarımıza bütçemizin % 25’ini ayırıyoruz. Burada malzeme desteği ile çocuklarımızın sporu daha iyi yapabilmelerini sağlamış oluyoruz” dedi.

Yapılan spor dalına göre boks eldiveninden futbol topuna, formadan tenis raketine kadar birçok farklı temel spor malzemesinin kulüplere dağıtıldığı törende söz alan konuşmacılar ve kulüp idarecileri de Başkan Fazlı Kılıç’a teşekkürlerini ifade ilettiler.

Amatör Spor Kulüpleri Malzeme Dağıtım Töreni

Protokol konuşmalarının yapılmasından sonra amatör sporcular için hazırlanan malzeme yardımlarının dağıtımı yapıldı. Tören, Başkan Fazlı Kılıç ve katılımcıların sporcular ile toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Etiketler: » » » » » » » » »
1700 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.