logo

MHP Kütahya Milletvekili Adayı Arzu Kurnaz’dan Ramazan Bayramı Mesajı

MHP Kütahya Milletvekili Adayı Arzu Kurnaz’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Adayı Arzu Kurnaz, Hasbahçe Gazetesi aracılığı ile tüm İslam âleminin, Türk Milletinin ve Kütahyalı hemşerilerinin Ramazan Bayramını tebrik etti.

KURNAZ, “Bu mübarek Ramazan ayında maneviyatımızın yoğunlaştığı, iftar ve sahur bereketinin birlik, kardeşlik, yardımlaşma duygularının gönüllerimizde yer ettiği, dua için açılan eller, eda edilen namazlar, okunan hatimler ile bereketli geçirdiğimiz oruç bereketinin mükafatı olan Ramazan Bayramımızın Türk İslam alemi için hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

Ramazan ayının sağladığı manevi iklim ile kazanılan birlik, beraberlik, dayanışma ve hoşgörü kültürünün hayatımızın bundan sonraki bölümünde de aziz milletimiz için güçlenerek devam etmesini niyaz ediyorum. Ramazan Bayramı’nın manevi ikliminin milleti iyilikte, doğrulukta ve hayırda buluşturmasını temenni ediyorum

Bu vesile ile 14 Mayıs Genel Seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum” dedi.

Arzu Kurnaz kimdir?

1975 Kütahya, Simav, Kiçir Köyünde doğdu. İlokulu köyünde, ortaokul ve lise eğitimini İzmir’de tamamlayıp iş hayatına atıldı. Tekstil makina üretimi ve yedek parçalar üretimi, kumaş üretimi, bayan kıyafeti üretimi yapan Duayen Grup Yönetim Kurulu Başkanıdır. UKD Derneği Yönetim Kurulu Üyesidir ve Kütahya İl Başkanıdır. Kiçir Adige Derneğinin istişare kurulu Başkanıdır.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » »
551 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.