logo

Av. Necip KUMANDAN, İstanbul 2. Bölge’den AK Parti Milletvekili Aday Adayı Oldu

Av. Necip KUMANDAN, İstanbul 2. Bölge’den AK Parti Milletvekili Aday Adayı Oldu

AK Parti Kağıthane İlçe Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Av. Necip KUMANDAN, 28.Dönem Milletvekilliği için İstanbul 2.Bölge’den Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’den Milletvekili Aday adayı oldu.

Türkiye için hemen şimdi

Konu hakkında görüş aldığımız 28.Dönem Milletvekili Aday Adayı Av. Necip Kumandan, “Dava sevdamız, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan muhabbetimiz bizi AK Partimizde hizmetkâr kıldı. Bu pak yolda, milletimize hizmet için İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday adayı oldum. Ülkemin geleceği ve bekası için elimizi taşın altına koymamız gerek, asrın felaketinin olduğu zor günler yaşıyoruz. AK Parti’nin yıllardır doğru işler yaptığını görmemezlikten gelemeyiz. Bu sebeple çocuklarımızın geleceğini düşünmemiz lazım. Bu ülke hepimizin gereğini yapmalıyız. Doğru seçim AK Parti” dedi.

Av. Necip Kumandan Kimdir?

1983 yılında Siirt Baykan Kasımlı (Verkanıs) köyünde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Şişli Süleyman Çelebi İlköğretim Okulunda, Liseyi Dr. Sadık Ahmet Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Daha sonra KKTC Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2009-2010 yılında mezun olarak eğitim hayatını tamamladı. Ceza, Gayrimenkul ve Yabancı Hukuk alanlarında serbest olarak avukatlık yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Kumandan, 2015 yılı Genel Seçimlerde AK Parti Milletvekili aday adayı oldu. Kağıthane İlçe Seçim Kurulu üyeliği yaptı. AK Parti Kağıthane 6. Olağan ve 7. Olağan Kongrelerinde İlçe Yönetim Kurulu üyeliği ve İlçe Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanlığı görevini yürüttü. 14 Mayıs 2023 Genel Seçimlerinde AK Parti misyonunda yeni bir sorumluluk alarak, İstanbul 2. Bölgeden Milletvekilliği aday adaylığına başvuruda bulundu.

Kumandan, İlköğretim ve lise yıllarımda Milli Gençlik Vakfı’nda okul temsilcilikleri yaptı. Bu yıllarda teşkilat yapılanmasıyla ilgili deneyim kazandı. Üniversite yıllarında KKTC’nin en büyük STK’sı olan Evrensel Sevgi ve Kardeşlik Derneği’nde çeşitli kademelerde yöneticilik yaptıktan sonra Genel Başkan Yardımcı olarak görevimi tamamladı. Genç MÜSİAD Hukuk komisyonunda üyelik görevini üstlendi. Siirt Vakfında yönetim kurulunda görev aldı. Hukukçular Derneği Temsilciliği ve Kağıthane Ensar Vakfı Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

Aldığı Sertifikalar: Kişisel Gelişim Sertifikası, Liderlik Eğitimi Diksiyon ve Fonetik Eğitimi, Seçim Hukuku Eğitimi Konkordato Komiserliği

Dil: Orta seviye İngilizce, Başlangıç seviyesi Arapça

Hasbahçe Gazetesi olarak AK Parti Kağıthane İlçe Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Av. Necip Kumandan’a Milletvekilliği aday adaylığının hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » »
787 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.