logo

Av.Temel Başalan Kağıthane Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Av.Temel Başalan Kağıthane Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Av.Temel Başalan Kağıthane Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Av.Temel Başalan, 12 Kasım 2018 Pazartesi günü AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı’na giderek 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kağıthane’den Belediye Başkan adayı olabilmek için başvuru yaptı.

Uzun yıllar Kağıthane bölgesinde ikamet eden, Kağıthane Belediyesinde başkan yardımcılığı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekilliği görevinde bulunan Kağıthane Belediyesi Meclis Üyesi Av. Temel Başalan, bu sefer 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kağıthane Belediyesi Başkanlık yarışında ben de varım dedi.

Adaylık başvurusu hakkında görüş aldığımız Temel Başalan, “Niyet hayır, akıbetimiz de hayrolur” diyerek, belediye başkan aday adaylığı müracaatımızı Kağıthane İlçe Başkanlığımıza yaptık. Rabbim çıktığımız bu yolda hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah” dedi.

Av.Temel Başalan Kimdir?

1971 yılında Ordu Mesudiye’de dünyaya geldi. Orta ve lise eğitimini Ordu İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 2004-2009 yıllarında Kağıthane ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Belediye Meclis Üyeliği ve Kağıthane Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Bu dönemde başkan yardımcılığının yanı sıra encümen başkanlığı, hukuk ve imar komisyon başkanlığı yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediyesinde bir dönem grup başkan vekilliği görevinde bulundu. 2006 yılında AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi ve 2008 yılında Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı oldu. 2009 yılında yapılan İl Kongresi’nden sonra da Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı oldu. Ordulular Birliği Hizmet Vakfı’nda ve Ordu Dernekler Federasyonu’nda Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Halen Avukatlık mesleğinin yanı sıra Kağıthane Belediyesi meclis üyeliği görevini de sürdürmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
2690 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.