logo

Axis Kağıthane Sanat Merkezi Satış Noktası Açıldı

Axis Kağıthane Sanat Merkezi Satış Noktası Açıldı

Kağıthane Halk Eğitim Merkezi, Axis Kağıthane Alışveriş Merkezi işbirliği ile anlamlı bir projeyi hayata geçirdi. Axis Kağıthane Sanat Merkezi Satış Noktasının açılışı, 12 Nisan Pazartesi günü Saat:14.00’de Axis Kağıthane AVM’nin 1. Katında gerçekleştirildi.

Açılışa Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır, Oda Başkanları, Siyasi Parti Başkanları, muhtarlar, yerel basın ve vatandaşlar katıldı.

Yaşanan pandemi sürecini toplum olarak sağlıklı bir şekilde atlatmanın çabası içerisinde olduğumuz şu günlerde, evlerinde kalmak durumunda olan çoğunluğu kadınlardan oluşan Kağıthane Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin el yapımı sanatsal ürünlerİ Axis Kağıthane Sanat Merkezi Satış noktasında satışa sunuldu.

Halkımıza hizmete devam

Kağıthane Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin ÇÖMLEK, “Kurumumuza ait mağazamızı Axis AVM’de açtık, hayırlı olsun. İlk günkü gibi heyecanla, şevkle halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz inşallah” dedi.

Mağazamız ilçemize hayırlı olsun

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt ÖZTEKİN, “Halk Eğitim Merkezimizde eğitimcilerimiz ve öğrencilerimiz tarafından ortaya konulan tüm ürünlerin sergilenip satışa sunulduğu mağazamızın açılışını gerçekleştirdik. Axis AVM’de hizmete başlayan mağazamız ilçemize hayırlı olsun, bereket getirsin” dedi.

Axis Kağıthane AVM’den kadın el emeğine destek

Axis Kağıthane Alışveriş Merkezi Yönetimi ise “Axis Kağıthane AVM, salgın süreci nedeniyle evlerinde kalmak durumunda olan ve çoğunluğu kadınlardan oluşan kursiyerlerin aile bütçesine katkı sağlamalarını teşvik etmek amacıyla Kağıthane Halk Eğitim Merkezi ile iş birliğine gitmiştir. İş birliği kapsamında, kursiyerlerin el yapımı ürünleri, alışveriş merkezinin birinci katında “Axis Kağıthane Sanat Merkezi Satış Noktası”nda AVM müşterilerinin beğenisine sunulmuştur. Proje kapsamında, sergilenen ürünler, 8 Mayıs’a kadar satış noktası mağazasında ziyarete açık olacaktır” dedi.

Axis Kağıthane Sanat Merkezi Satış Noktasında neler var:

Geleneksel Türk İslam Sanatı eserleri: Sedef Kakma, Hüsn-i Hat, Tezhip, Minyatür çalışmalarına dair çerçeveli veya çerçevesiz ürünler.

Enstrümanlar: Kabak kemane, kemençe, keman, gitar, bağlama gibi tamamı el yapı müzik aletleri.

Sanatsal Tablolar ve Objeler: Üç boyutlu şekillendirme, rölyef çalışmaları, sanatsal üç boyutlu mozaik çalışmalara dair çerçeveli veya çerçevesiz ürünler.

Ev Mefruşatı: El yapımı çiçekler, yatak örtüleri ve pike takımları, el ve makine nakışları vb. ürünleri satın alabilirsiniz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

343 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.