logo

Ayetullah Coşkun Kağıthane Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu

Ayetullah Coşkun Kağıthane Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu

Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ayetullah Coşkun, 2 Ocak 2019 Çarşamba günü AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı’na giderek 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kağıthane Belediye Meclis Üyesi olabilmek için başvuru yaptı.

Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti (UYGAD) Genel Sekreterliği, Kağıthane Demokrasi ve Adalet Derneği Genel Sekreterliği görevlerini yapan ve halen Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği yapan Ayetullah Coşkun, bu sefer 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kağıthane Belediyesi Meclis Üyeliği yarışında ben de varım dedi.

Konu hakkında görüş aldığımız Ayetullah Coşkun, “Kağıthanemize ve ülkemize olan sevdamızla, büyüklerimizin de uygun görmesiyle AK Parti’den Kağıthane Belediye Meclis Üyeliği için Aday Adayı oldum. Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Hasbahçe Gazetesindeki başarılarımız, siyasette ve yerel yönetimde yapacaklarımızın teminatıdır. Rabbim bizleri dos doğru yoldan ayırmasın” dedi.

Coşkun, “Yaklaşık 10 yıldır Kağıthane’de gazetecilik yapmaktayım. Bundan mülhemle Kağıthane’nin tüm mahallelerini, esnaflarını, vatandaşlarını, tüm sokaklarını hem coğrafi anlamda hem de sosyolojik anlamda tanımaktayım. Kağıthane’mizin AK Parti Belediyeciliği ile imarına, dönüşümüne ve gelişimine tanık oldum. Bu hizmete ortak olmak ve katkı sağlamak için Kağıthane’mize olan sevdamızla 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti’den Kağıthane Belediyesi Meclis Üyeliğine Aday Adayı oldum” dedi.

Coşkun, “Değerleri olan, idealleri olan, ahlaki amacı olan bir hayat tarzının hâkim olduğu her türlü siyasi atmosferde geçmişte olduğu gibi gelecekte de söyleyecek sözümüz, akıtacak terimiz ve daha yapacak birçok işimiz olacak inşallah. Tüm Kağıthanelilerin desteğine, duasına ve hizmetine talibim” dedi.

Hasbahçe Gazetesi ailesi olarak AK Parti’den Kağıthane Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusu yapan Ayetullah Coşkun’u tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Ayetullah COŞKUN Kimdir?

1975 İstanbul doğumlu. Aslen Erzurum Oltulu. İlkokulu Beşiktaş Dikilitaş Mehmetçik İlkokulunda, ortaokul ve liseyi Kağıthane İmam Hatip Lisesinde (1993) bitirdi. Daha sonra Anadolu Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Orta derecede Fransızca ve Arapça bilmektedir.

Babası Kurra Hafız Muzaffer Coşkun’dur. İlk dini eğitimini 43 yıl İstanbul’un çeşitli camilerinde Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı olarak İmam-Hatiplik yapan Muzaffer Coşkun’dan aldı.

Liseyi bitirdikten sonra 1993-1994 yıllarında Beşiktaş Refah Partisinde Gençlik Kolları Başkanlığı yaptı. 1997-1998 yıllarında askerlik görevini yerine getirdi. 1999 yılında evlenerek Kağıthane Sultan Selim mahallesine yerleşti. O tarihten bu yana Kağıthane’de ikamet etmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Çeşitli özel kurslardan muhasebe sertifikası alarak inşaat ve otomotiv sektöründe muhasebe ve finansman müdürlüğü yaptı. Kağıthane İlçesinin saygın gazetelerinden biri olan Hasbahçe Gazetesi’nde 2013 yılından itibaren Genel Yayın Yönetmenliğini ve ayrıca Kağıthane Gültepe Şehit Mustafa Sevim Anadolu İmam Hatip Lisesinde Meslek Dersi Öğretmenliği yapmaktadır.

LİDER Kağıthane İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneğinin 2013-2016 yıllarında Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır.
2016 yılından itibaren Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti (UYGAD)’ın ve 2018 yılından itibaren de Kağıthane Demokrasi ve Adalet Derneğinin Genel Sekreterliğini yapmaktadır.

Yaklaşık 10 yıldır gazetecilik yapmakta olmasından mülhemle Kağıthane’nin tüm mahallelerini, esnaflarını, vatandaşlarını, tüm sokaklarını hem coğrafi anlamda hem de sosyolojik anlamda tanımaktadır.

Son olarak ülkesine ve Kağıthane’sine olan sevdasıyla 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti’den Kağıthane Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olmuştur.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » »
3669 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.