logo

Balon Futbolu, Kağıthane’de İlk Kez Vip Halı Saha’da

Balon Futbolu, Kağıthane’de İlk Kez Vip Halı Saha’da

Balon Futbolu VİP HALI SAHA’da Oynanmaya Başlandı

Dünya’nın en hızlı yayılan spor aktivitelerinden biri olan Balon Futbolu, Kağıthane’de ilk kez Vip Halı Saha’da hizmete sunuldu. Vip Halı Saha İşletme Müdürü Faruk Aslan, tüm ilkleri Kağıthane’de uygulamaya geçirmekte kararlıyız” şeklinde konuştu…

İlk kez Norveç’te sahne alan Balon Futbolu kısa sürede diğer ülkelerde ve Türkiye’de alternatif spor olarak kendini sevdirdi. Halen dünyanın en hızlı şekilde yayılan sporlarından biri olmakla birlikte rekabetten çok eğlencesi ile ön planda olması ile dikkat çekmektedir. İzleyenler ve oyuncular için oldukça eğlenceli bir aktivite olan Balon Futbolu’nun doğası gereği çarpma ve faul yapmak serbesttir.

Balon Futbolu artık Kağıthane’de

Konu hakkında bilgi aldığımız Vip Halı Saha İşletme Müdürü Faruk Aslan, “Balon Futbolu artık Kağıthane’de VİP Halı Saha’da oynanmaya başlanmıştır. Vip Halı Saha olarak İstanbul’da halı sahacılığa farklı bir boyut getirerek futbolseverlere beş yıldızlı bir hizmet vermek için çalışıyoruz” dedi.

Aslan, “Balonlar oldukça hafiftir ve ergonomik bir yapısı bulunmaktadır. Kişiler rahatlıkla giyebiliyorlar. Balon içerisinde kolların takıldığı aparatlar var. Ayrıca ellerimizle de tutunacak yerleri var. Mücadele ederken de her hangi bir düşme olayında kesinlikle zarar vermiyor. Yalnızca bacak kısmı dışarıda kalıyor. Yere düşmelerde denge kaybı olduğunda kolaylıkla tekrar kalka biliyoruz. En önemli konu kişilerin bolca eğlenmeleri. Tabi bunun yanında da faullerin bolca yaşandığı da bir branş” dedi.

Faruk Aslan balon futbolu için abone kayıtlarının başladığını, abonelik ile ilgili bilgi almak isteyenlerin 0505 700 67 78 ve 0212 294 77 49 nolu telefondan kendilerine ulaşabileceklerini de sözlerine ekledi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » »
10287 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.