logo

Başkan Karakelle’den Öğretmenler Günü Mesajı

Başkan Karakelle’den Öğretmenler Günü Mesajı

Türkiye Bayburtlulular Federasyonu Kağıthene Şube Başkanı ve iş adamı Abdullah Karakelle, Hasbahçe Gazetesine aracılığı ile 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında öğretmenliğin insanlık tarihinin en anlamlı ve ölümsüz mesleği olduğuna dikkat çeken Başkan Karakelle “Öğretmenlerimiz; ülkemizi gelecekte yeni ufuklara taşıyacak olan çocuklarımızı her türlü bilgi ve beceri ile donatan kutsal bir mesleğin mensuplarıdır. Bir toplumun aydınlık geleceğini eğitimle inşa eden, nesillere bilgiyi, ahlakı, davranış biçimini saygı ve sevgiyle, sabırla nakış gibi işleyen en büyük değerlerimiz öğretmenlerimizdir. Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu kutsal görevi yerine getirirken şehit düşen ve hayatını kaybeden tüm öğretmenlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor; sevgi, emek ve özveri ile yeni nesillere yol gösteren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Karakelle, “Her ne şartlarda olursa olsun, her ne zorluklar olursa olsun yılmadan  Kağıthanemiz için okullarımızın için her türlü fedakarlığı yapıyor ve yapmaya da devam edeceğiz. Kağıthanemizdeki birçok okulumuza maddi ve manevi desteklerimizi vermeye devam edeceğiz” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » »
522 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.