logo

Başkan Kemal Sarı Güven Tazeledi

Başkan Kemal Sarı Güven Tazeledi

Başkan Kemal Sarı Güven Tazeledi

Kağıthane Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Kongresi, 14 Ocak Pazar günü Saat:09.00-17.00 arası Yahya Kemal Spor Kompleksinde gerçekleştirildi. Üç aday ile sandığa gidilen seçimde, oy çokluğu ile tekrar başkan seçilen Kemal Sarı güven tazeledi.

Kongreye, Kağıthane Belediyesi Başkanı Fazlı Kılıç ve Başkan Yardımcıları, AK Parti Kağıthane Yönetimi, MHP Kağıthane Yönetimi ve diğer parti yöneticileri, Kağıthane Muhtarları, STK Başkanları, şoför esnaflar, yerel basın ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra divan heyeti oluşturuldu. Kağıthane Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Kongresine Sarı Liste ile mevcut başkan Kemal Sarı, Mavi Liste Akın Atlı ve Beyaz Liste ile Selahattin Demir aday olarak katıldı. Faaliyet raporu ve Mali Raporun ibrasından sonra adayların konuşmalarına geçildi. Konuşmaların ardından oylamaya geçildi. 

  

Yoğun katılımın olduğu kongrede oylama Sabah 10:00’da başladı Saat:17.00’da sona erdi. Kongrede 1651 seçmen üyesinden 1243’ü oy kullandı Kemal Sarı 900 oy, Akın Atlı 312 oy, Selahattin Demir ise 31 oy aldı. Kongrenin en güzel yanı ise kavgasız, gürültüsüz ve olaysız bir şekilde demokratik bir ortamda geçmesiydi.

2.Kez Başkan seçilen Kemal Sarı yaptığı teşekkür konuşmasında, “Kongreye katılan tüm şoför esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Bizleri bu göreve tekrar layık gördüğünüz ve bizlere güvendiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Olağan Genel Kurulu seçim sonuçlarının ilçemize, üyelerimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Seçim sonuçları ile Kağıthane kazanmıştır, şoför esnafı kazanmıştır. Sorumluluğumuz daha da artmıştır. Oy veren vermeyen, diğer adaylarımıza, adaylarımızın yöneticilerine herkese çok teşekkür ediyorum. Kongremize yoğun bir katılım oldu. 1651 kişiden 1243 kişi oy kullandı. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun ”dedi.

Başkan Yardımcısı Mehmet Demir, “Sevinçliyiz. Bize destek veren tüm üyelerimizden Allah razı olsun. Bu yağmurlu Pazar gününde günlerini bize ayırdılar. 4 yıl önce göreve geldiğimiz günden bugüne onları mahcup etmediysek önümüzdeki 4 sene de inşallah onların yüzünü yere düşürmeyeceğiz. Daha iyi hizmetler yapacağız, haklarını her zaman savunacağız. Allah hepsinden razı olsun. Seçim sonuçları Kağıthane’mize hayırlı olsun” dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi İsa Kaya, “Tüm üyelerimize ve yöneticilerimize ve diğer aday arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Esnafımızla her zaman yan yanayız. Onların her türlü sorunları ile birebir ilgilendik ve ilgilenmeye de devam edeceğiz. Seçimde Kağıthane kazandı, odamız kazandı. Hayırlı uğurlu olsun. Allah hayırlı eylesin” dedi.

Denetim Kurulu Üyesi Hüseyin Akça ise “Bu bir ekip işi. Ekibimiz çok iyiydi. Çaycımızdan tutun başkana kadar herkes inanmıştı, kazanacağımızı biliyorduk, sürpriz yaşamadık. Sadece şeffaf ve temiz bir oda için güven tazeledik. O güvene layık olduğumuzu üyelerimiz de bize sandıkta gösterdi. Bütün bize inanan güvenen üyelerimize, bizi seven destekleyen herkese teşekkür ederiz. Bize oy veren, vermeyen bütün üyelerimizi ayırt etmeksizin hizmete, şeffaflığa, onların yanında olduğumuzu göstermeye devam edeceğiz. Allah onlardan razı olsun” dedi.

Kağıthane Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Kongresi, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Hasbahçe Gazetesi olarak Kağıthane Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimlerini tekrar kazanan Kemal Sarı ve ekibine yeni dönemde başarılar dileriz.

Yönetim Kurulu Asıl Üyeler
Başkan Kemal Sarı, Mehmet Demir, Ender Balahorli, Savaş Altan, İsa Kaya, Kadir Nallıoğlu, Ahmet Kabak, Cengiz Aksoy, İsmet Nabi Özdemir

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler
Erdoğan Çolak, Özcan Söndür, Nizam Kadıoğlu, İzzet Özçelik, Sedat Ünal, Soner Eren, Hikmet Bayrak, Süleyman Akyıldız, Feyat Durgun

Denetim Kurulu Asil Üyeler
Hüseyin Akça, Mevlüt Geçit, Recep Altun

Denetim Kurulu Yedek Üyeler
Halil İbrahim Yılmaz, Salih Davulcu, Ümit Başar

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2680 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.