logo

BAŞKAN KILIÇ BASIN ve SANAT CAMİASI İLE BULUŞTU

BAŞKAN KILIÇ BASIN ve SANAT CAMİASI İLE BULUŞTU

BAŞKAN KILIÇ BASIN ve SANAT CAMİASI İLE BULUŞTU

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “2018 Yılı İstişare Toplantıları” kapsamında, basın ve sanat camiasının temsilcileriyle bir araya geldi.

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen istişare toplantılarında, muhtarlar, eski ve yeni dönem belediye meclis üyeleri ile siyasi parti temsilcilerinin ardından basın ve sanat camiasından isimlerle buluştu.

Nurtepe Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Fazlı Kılıç, ”İlçemizde kültür ve sanat alanında birçok çalışma yapıyoruz. Bugün sayısını 7’ye çıkardığımız kültür merkezlerimiz bunun en güzel örneklerinden biri. Belediye olarak gelirimizin dörtte birini bu tür çalışmalara ayırıyoruz. Halkımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz ve gurur kaynağımız” diye konuştu.

Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ayetullah Coşkun söz alarak, “Kağıthane’nin bir tarih atölyesine ihtiyacı var. Kağıthane’de Tarih Kulüpleri canlandırılmalı. Her okulumuza bir tarih kulübü açılmalıdır. Kağıthane tarihi, yerel tarih üzerine bu çocuklar yönlendirilmeli ve geziler yapılmalıdır. Belediye, Kaymakamlık ve Milli Eğitim ortaklaşa çalışmalar yaparak Kağıthane tarihini gündeme taşımalıdır. Kağıthane üzerine yazılan yazıları çocuklarımızla paylaşmalıyız. Bir “Kağıthanelilik Şuuru” çocuklarımıza kazandırılmalıdır. Dolayısıyla insanlar Kağıthane’de daha çok mutlu olur” dedi.

Başkan Kılıç, toplantıya katılan sanatçı ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve taleplerini not aldı. Program çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » »
843 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.