logo

Başkan Mevlüt Öztekin’den Bayram Mesajı

Başkan Mevlüt Öztekin’den Bayram Mesajı

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, 11 ayın sultanı Ramazan ayının sona ermesiyle tüm Kağıthanelilerin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Başkan Mevlüt Öztekin, Hasbahçe Gazetesine aracılığı ile Kağıthanelilerin Ramazan Bayramını kutladı…

Kıymetli Hemşehrilerim

Her mahallesi, caddesi, sokağı büyüdüğüm yılların hatırasını taşıyan Kağıthane; hem kalbim hem de dünyaya baktığım penceremdir. Sahip olduğumuz bilgi, tecrübe, başarıların kaynağında da Kağıthane vardır. Göreve geldiğimiz günden itibaren bu gönül bayrağını, kalbin ve aklın işaret ettiği en üst noktaya taşıyacağız.

Niyetimiz o ki; çok çalışacağız gecemizi gündüzümüze katacağız ve birlikte Kağıthane’ye güzel bir gelecek yazacağız. Bu geleceğin öznesinde kadınlarımız, çocuklarımız, gençlerimiz, büyüklerimiz, engellilerimiz ve tüm Kağıthaneliler var.

Biliyoruz ki başaracağız. Çünkü başarıya inancımız da Kağıthane sevgimiz gibi kalpten. Şimdiye kadar yaptığımız projeler yapacaklarımızın teminatıdır.

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak, milletçe, muhabbetle gönülden kucaklaştığımız bir bayrama kavuşmuş bulunuyoruz. Bayram sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğimiz için mükemmel bir vesile, eşsiz bir fırsattır.

Bayramın bilhassa İslam coğrafyasında acı içinde, umutsuzluk içinde gözyaşları içinde yaşamak durumunda olan kardeşlerimizin yaralarına merhem olmasını, Dünyayı saran Covid-19 virüsünden biran evvel kurtulmayı Allah’tan temenni ediyoruz. Bu vesileyle Kalbimiz Kağıthane diyor tüm Kağıthanelilerin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını en kalbi dileklerimle kutlar, bu mübarek bayramın bizleri her zamankinden daha çok birbirimize yakınlaştırmasını, kardeşliğimizi, dostluğumuzu pekiştirmesini temenni ediyorum.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » »
1427 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.