logo

Başkan Sedat BİKA Güven Tazeledi

Başkan Sedat BİKA Güven Tazeledi

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) İstanbul 6 Nolu Şube Başkanlığı 6. Olağan Genel Kurulu, 20 Ekim Perşembe günü Saat: 13.00-17.00 arasında Eyüpsultan Kültür ve Sanat Merkezi Salonunda gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongre, Divan Kurulu heyetinin oluşturulmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Kongreye katılan delegelerin tamamının oylarını alan Sedat Bika yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Kongreye Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent USLU, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Çalışanları, Eğitim Bir Sen İstanbul 6 Nolu Şube Başkanı İdris ŞEKERCİ, STK Başkanları, Şube Başkanı Sedat BİKA ve yönetim ve yerel basın katıldı.

Memur-Sen’e bağlı BEM-BİR-SEN İstanbul 6 Nolu Şube Başkanlığının Olağan Kongresine 100 delegeden 92’si katıldı. Kongreye katılan 92 delegenin tamamının oylarına alan Yönetim Kurulu üyesi ve Kağıthane Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Sedat BİKA yeniden başkan seçildi.

BEM-BİR-SEN İstanbul 6 Nolu Şube Başkanı Sedat Bika, “Bem-Bir-Sen İstanbul 6 Nolu Şube Başkanlığımızın 6. Olağan Genel Kurulunu, gerçekleştirdik. Yeni yönetimimizin ve yeni dönemin tüm teşkilatımız için hayırlı olmasını dilerim. Seçimin başta MEMUR-SEN’e, BEM-BİR-SEN’e ve şubemize hayırlı olsun. Şubemizin 6.Olağan Kongresini, BEM-BİR-SEN ailesinin geleneklerine ve kültürüne uygun bir şekilde tamamladık. Şahsıma Şube Başkanlığı görevini tekrar tevdi eden delegasyona ve değerli mesai arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım” dedi.

Bika, “Bu özel günümüzde arayarak bizleri yalnız bırakmayan başta değerli Kağıthane Belediye Başkanım Mevlüt Öztekin’e, programımıza katılan Genel Başkanımız Sayın Levent Uslu’ya, Genel Başkan Yardımcımız Ercan Olgun, Memur-Sen İstanbul İl Başkanımız Talat YAVUZ’a, Bem-Bir-Sen İl Başkanımız Hasan Karakaş’a, Eğitim-Bir-Sen 6 Nolu Şube Başkanımız İdris Şekerci’ye, Kağıthane Belediyesi Başkan Yardımcılarımız Murat Şahin, Levent Dirice, Kemal Çavuş, Nedret Apaydın ve Yunus Emre Ağaoğlu’na, Eyüpsultan Belediyesi Başkan Yardımcılarımız Zekeriya Yıldız ve Ali Rıza Yavuz’a, bizlere gösterdikleri güven ve teveccühleri için kıymetli delegasyonunuza, iş yeri temsilcilerimize yönetim kurulumuz adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bika, “Şube Yönetim Kurulu üyelerimize çıktığımız bu yolda kolaylıklar dilerim” dedi.

Hasbahçe Gazetesi olarak BEM-BİR-SEN İstanbul 6 Nolu Şube Başkanlığı seçimlerini, güven tazeleyerek tekrar kazanan Sedat Bika ve yönetimine yeni dönemde başarılar dileriz.

265 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.