logo

Başladığı Yerde Yüz Binler Buluştu

Başladığı Yerde Yüz Binler Buluştu

Başladığı Yerde Yüz Binler Buluştu

 Başladığı Yerde Yüz Binler Buluştu

Darbe girişimine karşı çıkan vatandaşlar, demokrasi nöbeti için 21 Temmuz Perşembe günü Saat: 22.00’da Boğaziçi Köprüsü’nde bir araya geldi.

 

Milli İrade Platformu tarafından “Başladığı Yerdeyiz” sloganıyla organize edilen yürüyüşte yüz binlerce kişi Boğaz Köprüsünde toplanarak vatanın bölünmez bütünlüğünü, Türk Milletinin birlik ve beraberliğini tüm dünyaya gösterdi.

basladigi yerdeyiz

Tarihi anlara imza atılan yürüyüşe Milli İrade Platformu’na üye 264 Sivil Toplum Kuruluşu başkanları ve yönetim kurulları ile sanat, siyaset ve spor dünyasından pek çok isim ve yüzbinlerce vatandaş katıldı.

Meydanlardan Ayrılmama Çağrısı

Boğaziçi gişelerinde toplanılmasının ardından Kur’an-ı Kerim ve İstiklal Marşı okunarak, darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşlar için dua edildi.

bogazici-koprusu-darbeye-karsi-tarih-yazdi

Milli İrade Platformu adına basın bildirisini ÖNDER Başkan Yardımcısı Abdullah Ceylan okudu. Okunan darbe karşıtı bildiride, vatandaşlara meydanlardan ayrılmama çağrısı yapıldı.

Başladığı Yerde Yüz Binler Buluştu-Bilal Erdoğan

Vatandaşlara hitap eden Bilal Erdoğan, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimiyle FETÖ’nün gerçek yüzünün ortaya çıktığını belirterek; “Ne oldu şimdi? Üç senedir yüzündeki boya döküldü, sonunda senin silahlı bir terör örgütünün başı olduğuna inanmayan kalmadı. Aslında kaldı,  nerede kaldı? ABD’de kaldı, Avrupa’da kaldı. Bazı yerlerde hala inanmayanlar kaldı. Şimdi arkadaki kukla oynatıcılarını da ayan beyan görmüş olduk” diye konuştu.

Bu olayların ardından Türkiye’de birlik ve beraberliğin zirve noktasını bulduğunu vurgulayan Bilal Erdoğan,”Birliğimiz daim olsun, Allah bizlere oyun kurmaya çalışanların oyunlarını başlarına çevirsin. Bizler bu birliğimize sahip çıktığımız sürece yarınımız bugünden daha güzel olacak inşallah” diye konuştu.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1612 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.