logo

BBP Kağıthane İlçe Başkanı Yusuf Karademir’den “Cumhur İttifakı” Açıklaması

BBP Kağıthane İlçe Başkanı Yusuf Karademir’den “Cumhur İttifakı” Açıklaması

BBP Kağıthane İlçe Başkanı Yusuf Karademir’den “Cumhur İttifakı” Açıklaması

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kağıthane İlçe Başkanı Yusuf Karademir, “Biz, milli ve yerli olanların, milliyetçilerin, maneviyatçıların bir araya gelmesinden büyük bir memnuniyet duyduk” dedi. 

İstişare toplantısına BBP Kağıthane İlçe Başkanı Yusuf Karademir ve yönetimi, BBP Kağıthane İlçe Kadın Kolları Teşkilatı, Kağıthane Alperen Ocakları Başkanı Cemal Yılmaz ve yönetimi ve yerel basından Hasbahçe Gazetesi katıldı.


Karademir, BBP Kağıthane İlçe Başkanlığında düzenlenen istişare toplantısında yaptığı konuşmada partisinin 3 Kasım 2019 da yapılacak Başkanlık seçimleri için, BBP’nin ayakları yere basan, nerede olduğunu ve nerede durduğunu bilen bir hareket olduğunu söyledi.

Cumhur İttifakını Destekliyoruz

Başkan Yusuf Karademir, “AK Parti/MHP arasında başlatılan bu seçim iş birliği ve ittifakının yanında olduğumuzu, desteklediğimizi ifade ediyoruz. Biz, milli ve yerli olanların, milliyetçilerin, maneviyatçıların bir araya gelmesinden büyük bir memnuniyet duyduk. Bunu desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Zeytin Dalı Kara Harekâtını Destekliyoruz

Terör örgütlerine yönelik operasyonlara da destek verdiklerini belirten Karademir, “Devletimizin, kahraman ordumuzun teröre karşı hem sınırlarımız içinde, hem sınırlarımız dışında verdiği mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz. Fırat Kalkanı Harekâtı ile başlayan, Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Kara Harekâtı ile süren operasyonları sonuna kadar destekliyoruz. Şu anda kahramanca mücadele eden askerlerimizin Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Şehitlerimize rahmet geride kalan ailelerine de sabırlar diliyoruz” diye konuştu.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2743 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.