logo

BEM BİR SEN İSTANBUL 6 ŞUBE’DEN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM

BEM BİR SEN İSTANBUL 6 ŞUBE’DEN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM

Ülkemiz tarihinde yaşanan en büyük felaketlerden birisi olan ve 11 ilimizi derinden etkileyen asrın felaketinin ardından ilk günden beri gerek sahada gerekse saha gerisinde yardım çalışmalarını sürdüren Bem Bir Sen İstanbul 6 Nolu Şube Başkanlığı, tüm kadroları ile yardım çalışmalarını sürdürüyor.

Depremin yaşandığı gün ivedilikle yola çıkan Bem-Bir-Sen teşkilatları, yaşanan acıların dindirilmesi ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla deprem bölgelerine giderek sahada yapılan yardım çalışmalarına katıldı.

Yaşanan felaketin ardından yaraları sarmak için harekete geçen Bem-Bir-Sen; bölgede yaşanan acıyı hafifletmek, felaketten etkilenen vatandaşlara destek olmak amacıyla yardım çalışmalarına hızla devam ediyor.

Şimdi Birlik Zamanı

BEM BİR SEN İstanbul 6 Nolu Şube Başkanı Sedat BİKA, “Yaşamış olduğumuz asrın felaketi deprem sonrası yaraları sarmaya devam ediyoruz. Bem-Bir-Sen İstanbul 6 Nolu şube olarak depremzede kardeşlerimize ulaştırılmak üzere şimdi birlik zamanı diyerek yardım kolilerimizi Eyüpsultan Kaymakamımız İhsan KARA eşliğinde dualarla yetkililere teslim ettik. Yardım kolilerimiz; kadın, erkek ve çocuk iç çamaşırları ve çoraptan oluşan 12.000 parça ürün var. Deprem bölgelerinden farklı illere giden tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla da il ve şube başkanlarımız teyakkuza geçmiş bulundukları bölgelerde yardım çalışmalarını koordine etmişlerdir. Aynı zamanda Bem Bir Sen 6 nolu şube olarak; yönetim kurulumuz ve üyelerimizle her ay deprem bölgesine bağış yapılması hususunda tavsiye kararı aldık” dedi.

Eyüpsultan Belediyesi tarafından organize edilen yardım tırı ile yardımlarını deprem bölgesine gönderen Bem Bir Sen İstanbul 6 Nolu Şube Başkanlığı, Eyüpsultan Belediyesinin AFAD ile yaptığı görüşmeler sonucunda kuru gıda, giyim ve ihtiyaç maddeleri desteği sağlayarak çözüm merkezine dualarla teslim etti.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

495 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.