logo

Berberler ve Kuaförler Odasında Mehmet İhsan Mutlu 3.Kez Başkan Seçildi

Berberler ve Kuaförler Odasında Mehmet İhsan Mutlu 3.Kez Başkan Seçildi

Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası Olağan Kongresi, 16 Ocak Pazar günü Saat:09:30’da Kağıthane Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Tek aday ile sandığa gidilen seçimde, tüm oyları alan ve 3.kez başkan seçilen Mehmet İhsan Mutlu güven tazeledi.

Kongreye, Kağıthane Belediyesi Başkanı Mevlüt ÖZTEKİN ve Başkan Yardımcıları, AK Parti Kağıthane Yönetimi, MHP Kağıthane Yönetimi ve diğer parti yöneticileri, Kağıthane Muhtarları, STK Başkanları, esnaflar, yerel basın ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra divan heyeti oluşturuldu. Divan Heyeti başkanlığını Kağıthane Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ömer Osmanoğlu seçildi.

Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası Olağan Kongresine tek liste ile mevcut başkan Mehmet İhsan Mutlu katıldı. Faaliyet raporu ve Mali Raporun ibrasından sonra başkan adayı Mehmet İhsan Mutlu’nun konuşmasına geçildi. Konuşmanın ardından oylamaya geçildi. Kongreye katılan tüm üyelerin oylarını alan Mehmet İhsan Mutlu 3. kez başkan seçildi.

Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet İhsan Mutlu yaptığı teşekkür konuşmasında, “Kongreye katılan tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bizleri bu göreve tekrar layık gördüğünüz ve bizlere güvendiğiniz için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Pandemi sürecinde her zaman yanlarında olan ve destekleyen Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’e teşekkür eden Mutlu, esnaflarımızın SSK ve diğer vergileri erteleyen, kredi açan iktidara da teşekkür etti.

Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Vekili Sadık CESUR, “Kongremiz değerli üyelerimizin katılımı ile güzel geçti. Bize ve yönetimimize güvenen üyelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası Olağan Kongresi, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Hasbahçe Gazetesi olarak Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası seçimlerini 3. kez kazanan Mehmet İhsan Mutlu ve yönetimine yeni dönemde başarılar dileriz.

Yönetim Kurulu Asıl Üyeler

Başkan Mehmet İhsan Mutlu, Başkan Vekili Sadık Cesur, Vahdet Çakır, İsmail Gül, Cemal İskender, Ayşegül Karataş.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler

Ertuğrul Baş, Şenol Şahin, Ufuk Kutbay, Halis Çakal, Ali Özcanlı, Şafak Çetin, İdris Şahin.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber 

464 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.