logo

Beşiktaş Öğretmen Akademisi Kapanış ve Ödül Töreni Yapıldı

Beşiktaş Öğretmen Akademisi Kapanış ve Ödül Töreni Yapıldı

Beşiktaş Öğretmen Akademisi Kapanış ve Ödül Töreni Yapıldı

Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Beşiktaş Öğretmen Akademisi Kapanış Töreni’ni 25 Nisan Çarşamba günü Saat: 19.00’da Beşiktaş Fulya Sanat Merkezi’nde gerçekleştirdi. 

Beşiktaş Öğretmen Akademisi adı altında düzenlenen; Drama Türk Sanat Müziği, Halk Oyunları, İşaret dili, Türk Halk Müziği, Ardunio, Diksiyon, İngilizce, Almanca, İtalyanca gibi birçok yabancı dilinde olduğu kurslara birçok öğretmen katılım gösterdi.

Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Beşiktaş Öğretmen Akademisi adı altında Beşiktaş’taki öğretmenler için birçok alanda kurs açarak Öğretmen Akademisi adını verdi ve öğretmenlerine muhteşem bir kapanış töreni düzenledi.

Programın açılış konuşmasını Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı yaptı. Arpacı, “Öğretmen Akademisi kurslarına katılan öğretmenlerime ve bu akşam bizi yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Bu akşam öğretmenlerimiz sanatlarını icra edecekler. Şimdiden başarılar diliyorum. Beşiktaş Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu yıl öğretmenlerimize Öğretmen Akademisi, Yöneticilerimize Yönetici Akademisi ve öğrencilerimize de Çocuk Akademisi adı altında eğitimler gerçekleştirdik. Kurslara katılım gösteren herkese teşekkür ediyor, iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Açılış konuşmasından sonra öğretmenlerin yer aldığı Türk Halk Müziği Korosu, Türk Halk Oyunları Trabzon Yöresi ve Türk Sanat Müziği Korosu sahne aldı ve muhteşem bir akşam yaşattılar.

Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, program sonrası tüm öğretmenlere katılım belgesi, kurslarda görev alan eğitmenlere de teşekkür belgesi takdim etti. 

Program çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
995 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.