logo

Beşiktaş’ta Otobüs Durağa Daldı! Çok Sayıda Yaralı Var!

Beşiktaş’ta Otobüs Durağa Daldı! Çok Sayıda Yaralı Var!

Beşiktaş’ta Otobüs Durağa Daldı! Çok Sayıda Yaralı Var!

Beşiktaş’ta bugün saat 16:30 sularında bir halk otobüs durağa daldı, ilk belirlemelere göre, otobüs çarpması ve bıçakla yaralama neticesinde 3’ü İran uyruklu, 2’si yaşı küçük olmak üzere toplam 13 kişi yaralandı.

Hızlı geldiği “27E Şirintepe-Kabataş” halk otobüsüyle Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi otobüs durağında beklemekte olan vatandaşlara dalan sürücü Necdet K. kazanın ardından elinde bıçakla aşağı inerek, duraktaki bir kişiyi bıçakla yaraladıktan sonra Beşiktaş İskelesi’nden denize atlamış ve polisler tarafından denizden çıkarılarak gözaltına alınmıştır.

Konu hakkında Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaptı:

İşte o açıklama:

“3 Kasım 2019 günü İlimiz Beşiktaş ilçesinde meydana gelen “Yaralamalı Trafik Kazası” ve “Kasten Yaralama” konuları ile ilgili Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda; “Olayı gerçekleştiren Necdet K. 33 isimli şahsın 10 yıllık Özel Halk Otobüsü şoförü olduğu, güzergâhı dışında Ortaköy istikametine doğru seyir halinde iken bilinmeyen bir sebepten dolayı içerisinde yolcu bulunmayan otobüs ile Bahçeşehir Üniversitesi otobüs durağında beklemekte olan vatandaşlara çarptığı, devamında elindeki bıçakla kaçmasına engel olmak isteyen 1 vatandaşı kolundan yaralayarak Beşiktaş sahilinden denize atladığı belirlenmiştir. Şahıs kendisini kovalayan görevlilerce denizden çıkartılarak gözaltına alınmış, yapılan araştırmalarda şahsın alkollü olmadığı tespit edilmiştir. Otobüs çarpması ve bıçakla yaralama neticesinde 3’ü İran uyruklu, 2’si yaşı küçük olmak üzere toplam 13 şahıs yaralanmıştır. Konu ile ilgili tahkikat devam etmektedir” dedi.

Konu hakkında İstanbul Büyükşehir Belediyesinden de bir açıklama geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) olaya ilişkin açıklaması şöyle:

“Bugün saat 16.30’da 27E Şirintepe – Kabataş Otobüs Hattı’nda çalışan Özel Halk Otobüsü Beşiktaş’tayken, şoför ve yolcu arasında tartışma yaşanmıştır. Emniyet’ten alınan son bilgilere göre; güzergah dışında bulunan Beşiktaş – Bahçeşehir durağına çarpan otobüs şoförü 13 kişinin yaralanmasına sebep olmuştur. Şoför, otobüsten inince 1 kişiyi de bıçakla yaralamış, sonrasında denize atlamıştır. Emniyet yetkilileri, olaya müdahale ederek şoförü gözaltına almıştır. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere sevk edilmiştir. Emniyet tarafından olayla ilgili gerekli soruşturma başlatılmıştır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak ilgili şoför, araç sahibi ve Özel Halk otobüsü şirketi hakkında kapsamlı inceleme başlatmış bulunmaktayız. Hastanelerde tedavi altına alınan vatandaşları tek tek ziyaret ederek, sağlık durumlarını ve ihtiyaçlarını yakından takip ettiğimizi belirtmek isteriz. İstanbulluların bir daha benzer bir durum yaşamamaları için Özel Halk Otobüsü sistemini incelemek dahil çok kapsamlı tedbirler alacağımızı kamuoyuna saygı ile duyururuz” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » »
1645 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.