logo

BEYAN EDERİZ Kİ…

BEYAN EDERİZ Kİ…

BEYAN EDERİZ Kİ…

Beyan ederiz ki tarafsız değiliz, olmayacağız da. Küfrün ve onunla birlikte hareket edenlerin karşında bütün sağduyumuzla dimdik durmaya devam edeceğiz.

Beyan ederiz ki tavrımızı sandık sonuçlarına göre belirleyecek karaktersizlikte olmadık olmayacağız. Yarın ya da öbür gün sandık ne söylerse söylesin safımız Hakk’ın yanıdır. Yaşamımız bu yönde oldu ölümümüz de inşallah bu yolda olsun isteriz.

Basit bir insan olduğumuz bilinciyle hatalarımızla, günahlarımızla merhametlilerin en merhametlisine sığınarak mücadelemizi sürdüreceğiz.

Kim Müslüman, kim İslam’a hizmet eder, kim düşman kim dost bunun bilincindeyiz.

Basit demokrasi nutuklarına kanmadık, kanmayacağız. Demokrasi havarilerinin İslam’a gerçekten inananlar için biçtikleri Demokrasi elbisesinin vücudumuza yaydığı zehri bilenlerdeniz. Onların Demokrasi nutuklarının Kuran’ın evrensel beyanı karşısında eriyip gidecek lakırdıdan ibaret olduğunu çok iyi biliyoruz.

İktidar olacakları hayalinden hareketle bize Fransız çarşında giyotin bakanlar bilsin ki bedenlerimizin tadacağı en şerefli zulüm Allah yolundan ayrılmadığımız için tadacağımız zulümdür.

Beyan ederiz ki dünya menfaatleri için dinini hiçe sayanlardan, Allah’ın elçisini mahcup edenlerden olmayacağız.

Beyan ediyoruz ki kamu binalarında, okul kapılarında, üniversite kampüslerinde, asker kışlalarının girişlerinde toprakları ıslatan kız kardeşlerimizin, annelerimizin gözyaşları yüreğimizde hala bir sel coşkunluğunda akmaktadır.

Beyan eder ki “Kuran’ın üç yüz küsur ayeti çağa uygun değil çıkarılmalı” diyen zihniyetle olan kavgamız bitmedi, bitmeyecek.

Yine beyan ederiz ki Hak iddiasıyla yola çıkıp yolda Batılın tasına çorba taşıyanlar ve menfaatleri için Allah’ın emirlerini unutanlar ister iktidarda ister muhalefette olsunlar daima karşılarında duracağız.

Davamız iktidar davasının ötesinde Hakk’ın iktidarı, İslam’ın yayılması davasıdır. Bir “Karınca Nefesi” kadar da olsa soluğumuzu bu yolda harcayacağımıza yemin içeriz.

Yani diyorum ki dostlar safımız bellidir.

Peki, biz kimiz?

Biz ister yaşadığımız yere, mevkiimize, halimize, bulunduğumuz ortama, gücümüze, paramıza bakmadan yukarıdaki beyanlara ortak olup bunu tasdik eden ve paylaşanlarız.

İlhan Kurt

Etiketler: » » » » » »
2026 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.