logo

Bilim Herkesi Birleştirir

Bilim Herkesi Birleştirir

Bilim Herkesi Birleştirir

bilim-herkesi-birlestirir

30 Eylül tarihinde İstanbul Valiliği’nin düzenlemiş olduğu SCI-ALL, “Bilim Herkesi Birleştirir” adlı Horizon 2020 Marie Sktodowska-Curie programı Araştırmacılar Gecesi projesinde Ekrem Cevahir Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul’un seçkin eğitim kurumlarının arasında yer aldı.

Tüm İstanbul’daki her yaş grubunun katılımı için düzenlenen programda Ekrem Cevahir AİHL’nin açmış olduğu standlar büyük bir ilgi gördü.

Ekrem Cevahir Anadolu İmam Hatip Lisesi Biyoloji Öğretmeni Şehriban Bayraktar liderliğinde proje fikirleri üreten, öğreten öğrenciler bu projeleri hayata geçirerek bu büyük günde stantlarıyla Kağıthane’yi temsil etmişlerdir.

horizon-2020-marie-sktodowska-curie-programi-arastirmacilar-gecesi-projesi

Bahçe, materyaller ve Geri Dönüşüm Robotu’nu kapsayan (Geri Döndü) Geri Dönüşüm Atölyesi, kan grubu tayini ve beden kitle indeksi aktivitelerini içeren stantlarla projede yerini aldı. Tüm öğrenci ve katılımcılar, konuşan ve hareket eden Geri Dönüşüm Robotu’na büyük ilgi gösterdi.

Ekrem Cevahir Anadolu İmam Hatip Lisesi, imam hatip liselerinin pozitif bilimlerde de önde gelen bir eğitim kurumu olduğunu bir kez daha göstermiştir.

geleceginizi-cope-atmayin

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1438 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.