logo

Bir Dergiden Çok Ötesi Genç Düşünce Dergisi

Bir Dergiden Çok Ötesi Genç Düşünce Dergisi

Bir Dergiden Çok Ötesi

genc dusunce logo

 İMH Günışığı Derneği’nin çıkardığı; “Bir Dergiden Çok Ötesi” sloganıyla yayın hayatına başlayan  “Genç Düşünce Dergisi”nin on dokuzuncu sayısı okurlarıyla buluştu.

genc dusunce dergisi
  İnternet, sosyal medya ve kitle iletişim araçları vesilesi ile gündemden her an haberdar olabilen    insanoğlu, gelişen olaylara karşı tepkisini bu platformlarda açık şekilde bildirebilmektedir. İnsanların    düşüncelerini paylaşabilecekleri bu ortamlarda, düşüncelerin özgünlükten uzaklaştığını görmekteyiz.    Belli başlı rol-modellerin etrafında şekillenen, sorgulamayan, körü körüne itaat mantığıyla işleyen    zihinlere sahip bir gençliğin yetiştiğini görmek ise gerçekten üzüntü verici şey.

  Genç Düşünce Dergisi ve ekibi bu amaç çerçevesinde bu yıl Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle    “Genç Düşünce Kültür ve Sanat Atölyeleri”ni kurarak özgün bir gençlik yetiştirme gayreti içerisine düştü.   Bu sayısında da özgünlük kavramının ne olduğunu, önemini ve gençlerin bu kavramdan ne anlamaları    gerektiğini işlemiş.

  “Öz’ün Gürse, Yuların Kimsede Değildir”, “Taklit Etme, Kendin Ol!”, “Nabzını Yokla Ey Genç, Hala  Müslüman Gibi Misin?” yazıları ile taklitçiliğin insanlığın özgürlüğüne konulmuş ne tür bir yular  olduğunu öğrenmiş olacaksınız.

 

genc dusunce logo

Hasbahçe Gazetesi olarak Genç Düşünce Dergisinin 19.sayısının hayırlı olmasını diler, başarılarının devamını dileriz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » »
1741 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.