logo

Bir Yanlıştan Dönüldü! Okul Müdürü Haydar AKIN, Görevine İade Edildi

Bir Yanlıştan Dönüldü! Okul Müdürü Haydar AKIN, Görevine İade Edildi

Bursa Osmangazi Mithatpaşa Ortaokulu’nda bazı velilerin talebi üzerine kız ve erkek öğrencilerin ayrı ayrı oturması için okuldaki öğretmenlere yazı gönderen ve laikçilerin hedef göstermesiyle görevden alınan Haydar Akın, tepkilerin ardından görevine iade edildi.

Haydar Akın göreve iade edildi

Eğitim Bir Sen Bursa 1 No’lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Haydar Akın müdürümüz görevine iade edildi. Bir yanlıştan dönüldü. Başta Genel Başkanımız, teşkilatımız ile sivil toplum örgütlerimiz olmak üzere desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bir yanlıştan dönüldü

Acar, “Eğitim Bir Sen olarak görev ve sorumluluklarımızın farkındayız. Geçtiğimiz günlerde Haydar Akın müdürümüzün görevden alınması gerçekleştirdiğimiz eylemle kınayarak, Milli Eğitim Bakanlığı’na çağrıda bulunmuştuk. Çağrımız bugün karşılık buldu. Bir yanlıştan dönüldü. Hamdolsun. Haydar Akın Müdürümüz görevine iade edildi.

Mithatpaşa Ortaokulu’nun önünde gerçekleştirdiğimiz eylemde bizleri yalnız bırakmayan Genel Başkan Yardımcımız Ramazan Çakırcı, teşkilatımız ile sivil toplum örgütlerimiz, velilerimiz başta olmak üzere sosyal medya ve çeşitli platformlardan haksız, hukuksuz karara tepki gösteren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Sözün Gücü Vicdanın Sesi

Hasbahçe Gazetesi olarak haksız yere görevden alınan Haydar AKIN’ın göreve iadesi için yaptığımız haberimizin karşılığını bulmasından dolayı her zaman adaletine güvendiğimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Milli Eğitim Bakanı Sayın Mahmut Özer’e teşekkür ederiz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: »
423 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.