logo

Birkez daha Kağıthane kazandı

Birkez daha Kağıthane kazandı

Başkan Fazlı Kılıç mazbatasını aldı

fazlı kılıç

30 Mart 2014 Yerel Seçimleri’nde yeniden Kağıthane Belediye Başkanlığı görevine seçilen Fazlı Kılıç, mazbatasını alarak göreve başladı.

Kağıthane Belediyesi hizmet binası bahçesinde düzenlenen törene Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın eşi Fatma Kılıç’ın yanı sıra Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer, Siyasi Parti Yöneticileri, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, AK Parti Kağıthane Kadın Kolları Başkanı Meryem Karaköse, AK Parti Kağıthane Gençlik Kolları Başkanı Şaban Demirel, başkan yardımcıları, oda başkanları, meclis üyeleri, birim müdürleri, STK yönetici ve üyeleri, muhtarlar, belediye personeli ile çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, “Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmadığınız için siz değerli kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bizler Ak parti olarak her zaman sizlere güvendik, milletimize inandık. Bizler yapmış olduğumuz hizmetlerin karşılığını sizlerden her zaman gördük. Milletimizin kadirşinas bir millet olduğunu biliyoruz” diyerek Başkanımız önümüzdeki dönemde de ilçemize önemli hizmetler yapacaktır” diyerek Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ı tebrik etti.

Kağıthane’de açılan 985 seçim sandığından 132.562 oy alarak Kağıthane Belediye Başkanı olarak 3. dönem görevine başlayan Fazlı Kılıç, “Kağıthane’de 500 bin kişilik bir aileyiz. Biz ailemiz ile birlikte başardık. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Kağıthane Belediye Başkan Adayı olarak 2014 yerel seçimlerinde 51.3 oy oranı ile ustalık dönemine başlayan Fazlı Kılıç, “Güzel ve anlamlı bu günde bizleri yalnız bırakmadınız. 30 Mart seçimlerini geride bıraktık. Bizlere önümüzdeki 5 yılda da görev verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. Bize desteğiniz 3. Dönemimizde artarak devam etti. 130 bine yakın oyla göreve geldik. Bize verdiğiniz her oy sorumluluğumuzu biraz daha arttırıyor. Bu yüksek sorumluluk bilinciyle çalışmalarımıza devam edeceğiz.”dedi.

fazlı kılıç mazbatasını aldı

Desteğinize layık olacağım

“30 Mart Yerel Seçimlerinin siyasi partilerin, muhtar ve meclis adaylarının yoğun çalışmalarıyla gerçekleştiğini söyleyen Başkan Kılıç, “ Seçim tarihine kadar Kağıthane’de tüm siyasi partilerimizin adayları çalışmalarını sürdürdü. Yoğun bir aday adaylığı süreci olmasına rağmen Kağıthane’de çok güzel bir seçim süreci geçirdik. Seçimler Kağıthane’miz, İstanbul’umuz ve tüm ülkemiz için hayırlı olsun” diyerek,  “Kağıthanelilerin bizlere gösterdiği ilgi ve desteğe layık olacağıma ve sizlerle birlikte Kağıthane’de daha da güzel çalışmalar yapacağımıza söz veriyorum” şeklinde konuştu.

Programda davetlilerini selamlayarak konuşmasına başlayan Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer, ”Demokrasi geleneğimiz adına bir şölen yaşanıyor. İyi ki demokrasimiz var. İyi ki demokrasi ile yönetilen bir ülkenin vatandaşıyız. Yüce milletimizin takdirini görmek herkesin harcı değildir. Milletimizin takdir ettiği ve yeniden görev başında olmasını istediği Başkanımız Fazlı Kılıç’ı tebrik ediyor, 3. döneminde başarılar diliyorum” dedi.

Kağıthanelilerin yoğun ilgi gösterdiği program çiçek takdimleri ve hatıra fotoğrafı çekimlerinin ardından sona erdi.

Etiketler: » » » » » » » » » » »
1796 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.