logo

Birliğimiz Bayram, Bayramımız Dosta Düşmana Ders Olsun

Birliğimiz Bayram, Bayramımız Dosta Düşmana Ders Olsun

Seven sevdiğine, büyük ailesine, küçük büyüklerine, dost gerçek dostuna, idareci milletinin mutluluğa erişmesine, gurbetteki vatanına ve yavrular annelerine kavuşunca bayram yapar.

Bayrama eriştik biz de onun mutluluğu içindeyiz.

Ülkemizi savunmak için verdiğimiz mücadele bayram havasında geçmişti;15 Temmuz da bunlardan en yakın olanıydı. Senelerdir örümcek gibi vatanımızı ören sonrada hain kalkışmayı şekillendiren FETÖ elebaşısı ve onu maşa olarak kullanan azılı güçler ve senaryoları milletimize zor günler yaşatmıştır. Milletimizin önüne çıkarak bu senaryonun parçası olanlar çok iyi düşünmek zorundadırlar.

Milletimizin önünde FETÖ vb. organizasyonlara karşı başkanlığa aday olan her kişi tek yürek ve kale gibi kenetlenmek zorundadır.

Milletimizin önünde yıkıcı yapılanmalara karşı adam gibi durabilen, yok efendim milletimizin başlayan yatırımlarını durduracakmış, TRT’yi satacakmış, halkımıza huzur getirecekmiş gibi safsataları söylemeyen, atalarımızın yolunda gidebilen, manevi değerlerimizi çiğnetmeyen sevgi dolu, kucaklayıcı Başkana ihtiyacımız var, hem de eskiden daha da fazlasıyla.

Bir Başkan adayı eğer başörtüsü ve tülbent üzerinden kadının tülbentini attığında söz hakkı kadına geçer diyorsa, söz burada bitse neyse. Fakat eğer tüm Türkiye’de tülbent vs. toplayarak başkan olduktan sonra bu tülbentleri müze yaparak orada sergileyeceğim diyor ise orda dur bakalım!

Hiçbir zaman başörtüsü, tülbent ve kadının yazması müzelik yani rafa kaldırılacak bir simge değildir.

Müzeye ancak geçmişe ait şeyler konabilir, Anadolu’nun başörtüsü kalacaktır çünkü bu bir inanç ve değer göstergesidir. İnsan ister inanır takar, ister kendi isteğiyle takmaz, hürdür fakat asla müzelik bir meta değildir.

Ramazan bayramı arkasından 24 Haziran seçimleri bayramlar halkasına yeni halkalar ekleyecektir, bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın.

Ülke olarak çok güzel günlerden geçmekteyiz. Bizi bekleyen ülkeler bizden güzel muştular beklemektedir. Bizi bekleyen insanlar Türk milletinin önündeki setleri, engelleri nasıl aştığını görmüşler ve ümitle bu engeli de geçecek mutlu nesli tebrik etmek için beklemektedir. Bizi bekleyen milletlerin önündeki perdenin kalkması için örnek ülke olmak durumundayız.

Çocuklarımız bizi ülkesini gelecekte vesayetten kurtaran bir nesil olarak anacak. Bizler geçmişin yaptığı hataları yapmaktan, ülkesini dirayetsiz, ehliyetsiz ellere bırakmış olmaktan kurtarmanın sevincini paylaşacağız.

Düşmanlarımız ellerini ovuşturarak beklemekte; Bu aziz milleti nasıl kandırırız, nasıl vesayetimizi devam ettiririz, bunları nasıl yönetiriz, çocuklarını, gençlerini nasıl elde ederiz peşindeler.

Bunlar sürekli bizleri dize getirmek için arka arkaya senaryolar yapmakta ustalar, ülkemizin çevresini ateş çemberi yapmış durumdalar. Filistin dâhil dünyanın birçok yerinde mazlumun sesini duymayan, çocukları yetim bırakan, insanları gözünü kırpmadan yok eden ülkeler, artık dünyada bir uyanışın olduğunu elbette görmekte ve ellerinden gelen her şeyi yapmaktadırlar.

Dünya beşten büyüktür felsefesi ve Akil insanlar topluluğu artık dünyanın gözünü açmıştır. Paraya ve medyaya hükmeden güçler artık bilinçli bir milletin doğuşunu görmektedir, Tüm dünyanın bayramı hatta insanlığın bayramı uzak değildir.

Bayramımız bayram ola, Allah milletimize zeval vermesin.

Selam ve dua ile

Fethullah Fakıoğlu

Etiketler: » »
1550 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.