logo

BO-CE Dağ Bisiklet Gece Yarışı Kağıthane’de Yapıldı

BO-CE Dağ Bisiklet Gece Yarışı Kağıthane’de Yapıldı

BO-CE DAĞ BİSİKLET GECE YARIŞI KAĞITHANE’DE YAPILDI

Kağıthane Belediyesi ve İstanbul Bisiklet İl Temsilciliği tarafından düzenlenen “BO-CE Dağ Bisiklet Gece Yarışı” Hasbahçe Mesire Alanı’nda gerçekleştirildi. Yaklaşık 100 bisikletçinin katıldığı organizasyonda birinciliği Gökhan Uzuntaş kazandı.

 

Hasbahçe Mesire Alanı’nda oluşturulan özel parkurda yarışan bisikletçiler, turu en kısa sürede tamamlamak için ter döktü. Yarışmada genel klasmanda Gökhan Uzuntaş birinci, Agit Salman ikinci, Mehmet Şar ise üçüncü oldu. Yarışmada dereceye giren bisikletçiler madalya ve hediyelerini Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın elinden aldı.

Başkan Kılıç, Kağıthane Belediyesi’nin bir çok spor etkinliğine ev sahipliği yaptığını belirterek, gece bisiklet yarışı için de Hasbahçe Mesire Alanı’nda özel bir parkur oluşturulduğunu söyledi. Güzel ve farklı bir etkinlik yapıldığını dile getiren Kılıç, bu tür etkinliklerin devam edeceğini ifade ederek, “Yarışmaya katılan tüm bisikletçilerimizi tebrik ediyoruz. Güzel bir parkurda verimli performans sergilediklerini düşünüyorum’” dedi.

 

Yarışmanın birincisi Gökhan Uzuntaş da parkuru çok sevdiğine vurgu yaparak, “Bu gece yarışları 3 sene öncesinde her sene yapılıyordu. Bir süre ara verildi, tekrar başladı. Gece yarışmak güzel, zevkli, eğlenceli. Parkur park içerisinde düz bir zeminden oluşuyor. Teknik ve kondisyon gerektiriyor. Her şeyi barındırıyor. Farlarımızın yardımıyla yolu görüyoruz. Eğlenceli bir yarıştı. Belli bir tempoda giderken birinci oldum” diye konuştu.

Program diğer sporculara da madalya ve hediye verilmesiyle sona erdi. 

Etiketler: » » » » » » » » » » » »
1849 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.