logo

Bonzai ile Mücadele İçin Toplanıldı

Bonzai ile Mücadele İçin Toplanıldı

Bonzai ile Mücadele İçin Toplanıldı

bonzai konferans

Kağıthane Belediyesi, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği madde kullanımının zararlarına yönelik eğitimde Kağıthane’de görev yapan öğretmenlere bonzai hakkında bilgi verildi.

Madde kullanımına yönelik mücadele yöntemlerinin anlatıldığı eğitim seminerine Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın yanı sıra Kağıthane Kaymakamı A.Akın Varıcıer, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır, İlçe Emniyet Müdürü Ekrem Gülen, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, ilçede görev yapan okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri gençler arasında hızla yaygınlaşan madde kullanımını önlemek için Milli Eğitim Müdürlüğü ve yerel yönetimlerle el ele vererek, tüm ilçelerde öğretmen ve aileleri bilgilendirmek için projelere hız verdi.

bonzai kaymakam kagithane bonzai milli eğitim müdürü

Kağıthane Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen eğitim programında, Kağıthane’de görev yapan öğretmenlere madde kullanımına yönelik eğitim, İstanbul Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli uzman personel Polis Memuru Recep Söylemez tarafından verildi. Son yıllarda gençler arasında kullanımı hızla yaygınlaşan bonzai ile ilgili eğitim alan öğretmenlere, öğrencileri bağımlılık yapan maddelerden uzak tutmak için dikkat etmeleri gereken etmenler anlatıldı.

bonzai kagithane

Eğitim seminerine katılan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç gençlerin geleceğin teminatı olduğunu söyleyerek zararlı alışkanlıklardan korunmaları gerektiğini ifade etti. Başkan Kılıç, “Yarınların belediye başkanları, milletvekilleri, başbakanları  bugünün öğrencileri olacak. Yani değerli çocuklarımız aydınlık geleceğimizin teminatı. Öğrencilerimizin başarılı, mutlu bireyler olabilmesi için hepimizin omuzlarında büyük sorumluluklar var. Bizler çocuklarımızı kötü niyetli insanların maddi kazançlar uğruna zehirlemesine izin vermeyeceğiz. Bu konuda siz değerli öğretmenlere de önemli görevler düşüyor” şeklinde konuşarak öğretmenlerin madde bağımlılığı konusunda gösterdikleri duyarlılığa teşekkür etti.

Madde kullanımına yönelik mücadele ve talep azaltım çalışmaları ile ilgili bilgi verilen öğretmenlere uyuşturucu madde kullanan öğrencilerde görülen fiziksel ve psikolojik eğilimler de anlatıldı.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
1406 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.