logo

BU OYUNU MİLLETİMİZLE BOZACAĞIZ

BU OYUNU MİLLETİMİZLE BOZACAĞIZ

KÜRESEL KABADAYILAR EKONOMİMİZE EL UZATAMAZ

Başkan Erdoğan, Türkiye’ye kur üzerinden savaş başlatan ABD’ye net mesaj verdi: Bu coğrafyadaki varlığımızı birilerinin ikramına borçlu değiliz. Ekonomik kuşatmadan milletimizin desteğiyle alnımızın akıyla çıkacağız.

DÖVİZ KURU MAKUL SEVİYEYE İNECEK

Türkiye diğer alanlarda olduğu gibi ekonomide de bir kuşatma ile karşı karşıyadır. Gezi olayları ile başlayan 17-25 Aralık’la devam eden 15 Temmuz’la bir üst aşamaya taşınan saldırıların devam edeceği açıktır. Bu saldırılardan alnımızın akıyla çıkmamız milletimizin desteğiyle mümkündür. Döviz kurunun özellikle ekonominin kuralları içindeki makul seviyesi neyse, en kısa zamanda oraya da oturacaktır.

SAHADA OLMADAN MASADA OLUNMAZ

Küresel sistemin kabadayıları bedeli kan ile ödenmiş kazanımlarımıza, hoyratça destursuzca el uzatamaz. Türkiye’nin kırmızı çizgileri bellidir. Millet olarak bu coğrafyadaki varlığımızı, birilerinin ikramına borçlu değiliz. Ekonomik kuşatmadan milletimizin desteğiyle alnımızın akıyla çıkacağız. Devletlerin başarısının sırrı, barış istiyorlarsa savaşa hazır olmalarında yatar. Biz hazırız. Bunu Fırat Kalkanı’nda, Afrin’de de ortaya koyduk. 

Hasbahçe Gazetesi

Etiketler: » » » » » » » » » » » »
1717 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.