logo

Büyük Birlik Partisinin Kağıthane Belediye Başkan Adayı Yusuf Karademir Oldu

Büyük Birlik Partisinin Kağıthane Belediye Başkan Adayı Yusuf Karademir Oldu

Büyük Birlik Partisinin Kağıthane Belediye Başkan Adayı Yusuf Karademir Oldu

BBP Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, 8 Şubat Cuma günü gerçekleştirilen başkanlık divan toplantısında 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde Büyük Birlik Partisinin Kağıthane Belediye Başkan Adayının Yusuf Karademir olduğunu açıkladı.

Kağıthane Belediye Başkan Adayı Yusuf Karademir Oldu

BBP Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin onay vermesi ile İl, ilçe ve belde başkan adayı olarak 58 aday ismi daha açıklandı. 31 Mart yerel yönetim seçimlerinde AK Parti Kağıthane Belediye Başkan Adayı BBP Kağıthane İlçe Başkanı Yusuf Karademir oldu. 

BBP Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, “İlk günkü dava bilinci, millet, memleket aşkı ve hizmet arzusuyla yola devam ettiklerini belirterek; 31 Mart’taki yerel seçimlere de bu bilinç, sorumluluk ve şuurla hazırlandıklarını ifade etti. Yerel yönetimlerde vatandaşlarımıza layık olan, değişen çağ ve koşullara uyum sağlayan, şeffaf, akılcı, tutumlu ve çevreyle barışık belediyeler hedefimizi geliştireceğiz. Belediye kaynaklarını kullanırken, kuruşu kuruşuna hesap verildiği, vatandaşlarımızın tüm harcamaları anbean takip edebildikleri bir sistem meydana getireceğiz. Belediye Başkan adaylarımız hayırlı olsun” dedi.

Destici, “Biz dersimize çalıştık. Mahalle mahalle, sokak sokak, tüm meselelere hâkim ve bunları çözmek için kendini millete adayan bir anlayışla milletimizin önüne çıkıyoruz. Büyük Birlik Partisinin önceliği vatan, bayrak, ezan, devlet ve millettir. Hiçbir makam ve mevki bu değerlerin üzerinde değildir, olmayacaktır” dedi.

Özümüz Millet, Sözümüz Hizmet

Konu hakkında görüş aldığımız BBP Kağıthane Belediye Başkan Adayı Yusuf Karademir, “Partim tarafından ‪Kağıthane’mize Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirildim. Beni bu göreve layık gören başta Genel Başkanım Sayın Mustafa Destici olmak üzere genel merkez yöneticilerimize, il başkanıma ve tüm teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum. Daha güçlü bir Kağıthane için var gücümüzle çalışacağız. Özümüz Millet, Sözümüz Hizmet. Tüm Kağıthaneli hemşerilerimin destek ve dualarını bekliyorum. İnşallah desteklerinizle Kağıthane Belediyesini Büyük Birlik Partisi kazanacak” dedi.

Yusuf Karademir Kimdir?

1984 Sivas Koyulhisar’da doğdu. 1986 yılından itibaren Kağıthane Hamidiye Mahallesinde ikamet etmektedir. 1997 yılından itibaren Büyük Birlik Partisi Kağıthane İlçe Başkanlığı ve Kağıthane Alperen Ocaklarının çeşitli kademelerinde görev aldı. 2015 yılından itibaren BBP Kağıthane İlçe Başkanlığını yürütmektedir. Evli, bir kız çocuk babasıdır.

Hasbahçe Gazetesi ailesi olarak BBP Kağıthane Belediye Başkan Adayı Yusuf Karademir’i tebrik ediyor 31 Mart Yerel Seçimlerde başarılar diliyoruz.

Etiketler: » » » » » »
3168 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.