logo

Çalışan Kardeşlerin Annesi Naime Şükriye Çalışan Vefat Etti

Çalışan Kardeşlerin Annesi Naime Şükriye Çalışan Vefat Etti

Çalışan Kardeşlerin Annesi Naime Şükriye Çalışan Vefat Etti

Çalışan ailesinden Firdevs, Mustafa, İrfan, Erhan ve Bülent Çalışan kardeşlerin muhterem annesi Naime Şükriye Çalışan Hanımefendi vefat etti.

Emekleri üzerimizde çok olan ve Kağıthane İmam Hatip Lisesinde bir dönem öğretmenlik yapan ve şuan Eyüpsultan Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü olan İrfan Çalışan’ın annesi 24 Mart Cumartesi sabahı vefat etti.

Naime Şükriye Çalışan Hanımefendinin cenaze namazına oğulları Mustafa, İrfan, Erhan, Bülent Çalışan kızı Firdevs Çalışan, torunları, akrabaları, dostları ve komşularının yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekilleri Ekrem Erdem ve Nureddin Nebati, Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın ve Belediye Başkan yardımcıları, Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ayetullah Coşkun, işadamları, kültür sanat dünyasından birçok isim ve sevenleri katıldı.

Cenazesi, 24 Mart Cumartesi günü Eyüpsultan Camiinde, İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Eyüpsultan Mezarlığındaki Aile Kabristanına defnedildi.

Hasbahçe Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet ve mağfiret, aileye ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Mekânı cennet, menzili mübarek olsun. Naime Şükriye Çalışan Hanımefendi ve tüm ölmüşlerimiz için birer Fatiha okuyunuz inşallah.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2102 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.