logo

Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Anma Pogramı Düzenlendi

Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Anma Pogramı Düzenlendi

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferinin 99. Yıldönümü ilçemiz Tülin Manço Ortaokulunda düzenlenen programla anıldı.

Programa Kaymakamımız A.Akın VARICIER’ in yanı sıra Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Hasan ÇAKIR, Kağıthane İlçe Emniyet Müdürü Mustafa YOLCU, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Nail BÖLÜKBAŞI, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mühibe KARGI, diğer kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Saygı ve İstiklal Marşı ile başlayan programda, Tülin Manço Ortaokulu Müdürü Dilek YILDIZ, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Nail BÖLÜKBAŞI, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Hasan ÇAKIR ve Kaymakamımız A.Akın VARICIER günün anlam ve önemine binaen birer konuşma gerçekleştirdi.

tülin manço ortaokulu çanakkale zaferi okul töreni

Konuşmasında Çanakkale Ruhuna değinen Kaymakam VARICIER ;“Çanakkale Zaferi’nin 99’uncu yıl dönümünü kutluyor ve şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Biz tarihimizi derin bir vefa duygusu ile bu güzel Türkiye’mizi bizleri emanet eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” şeklinde konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından okul öğrencileri tarafından hazırlanan şiir , halk oyunu , Çanakkale konulu türküler ve “Şehidin Silahı” konulu tiyatro gösterisinin ardından program son buldu…

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
2208 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.