logo

Canbekli’nin Kanser Tedavisi İçin Dayanışma Gecesi Düzenlendi

Canbekli’nin Kanser Tedavisi İçin Dayanışma Gecesi Düzenlendi

Canbekli’nin Kanser Tedavisi İçin Dayanışma Gecesi Düzenlendi

Bir süre önce Akciğer Kanserine yakalanan Gazeteci Mehmet Derviş Canbekli için İstanbul Crowne Plaza Harbiye Hotel’de “Nefesim Nefesine Can olsun” adlı iftar programı düzenlendi. Yapılan tüm yardımlar Canbekli’nin Küba’daki tedavisi için kullanılacak.

“Nefesim Nefesine Can Olsun’’ iftar programına; Geceye ev sahipliği yapan 23.Dönem AK Parti Milletvekili Prof.Dr. Cüneyt Yüksel, UYGAD Yönetim Kurulu ve üye gazeteciler, Kaçkar TV program yapımcısı Recebiye Çataksezer, Tüm Hukukçular Birliği Genel Başkanı Av.Mustafa Kuran Mardin Dernekler Federasyonu Genel Başkanı İbrahim Biter, Tüm Hukukçular Federasyonu Genel Başkanı Av.Dr. Bulut Müslüm Gezer, Takvim Gazetesi Haber Müdürü ve ATV program yapımcısı Mevlüt Yüksel, Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ayetullah Coşkun, Tuzla Gazeteciler Derneği Başkanı Oğuzhan Bayrak, Ses Sanatçısı Mahmut Mardinli, Şair Cevdet Bildik, Anadolu Yakası Gazeteciler Derneği, Tuzla Gazeteciler Derneği ve Uluslararası Gazeteciler Derneğine mensubu çok sayıda gazeteci, STK Temsilcileri ve Canbekli’nin dostları katıldı.

YANIMDA OLAN HERKESE MİNNETTARIM!

Gecenin ilk konuşmasını UYGAD Genel Başkanı Gazeteci Mehmet Derviş Canbekli yaptı. Canbekli, “Maddi ve manevi katkısı olan ve özellikle bu gecede beni yalnız bırakmayan yanımda olan dostlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

NEFESİM NEFESİNE CAN OLSUN

Gecede konuşma yapan Tüm Hukukçular Birliği Genel Başkanı Av. Mustafa Kuran “Bugün burada bir amaç, bir can için toplanmış bulunmaktayız. Kardeşim Mehmet Derviş Canbekli’nin uzun zamandır mücadele verdiği bu hastalık sebebiyle dostları olarak bizler elimizden gelen desteği vermek için bir aradayız. Ben şahsım adına kendisinin yanında olduğumu maddi ve manevi anlamda belirtmek isterim. Kendisi bizler için çok değerli bir gazeteci, çok düzgün bir arkadaş bir dosttur. Böyle durumlarda bizler elinden ne geliyor ise gerçekleştirmek zorundayız. Bizler bugünler de destek olamayacaksak ne zaman olacağız” dedi.

Sizde Mehmet Derviş Canbekli’nin nefesine can olmak istiyorsanız, bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
3286 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.