logo

Çeliktepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Karamanlı 8.Geleneksel İftarını Düzenledi

Çeliktepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Karamanlı 8.Geleneksel İftarını Düzenledi

Çeliktepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Karamanlı, Geleneksel 8.Büyük Çeliktepe İftarını 6 Haziran Çarşamba günü Demar Hipermarketler sponsorluğunda Çeliktepe meydanına gerçekleştirdi.

İftara; Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Mevlüt Öztekin ve yönetimi, Mülki Amirler, STK Başkanları, Sanatçı İsmail Uslu & Grup 571, Sanatçı Ufuk Akın ve yaklaşık 1200 kişi katıldı.

Çeliktepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Karamanlı yaptığı açılış konuşmasında, “Öncelikle bana burada bulunma cesaretini veren Türkiye’nin en güzel ili İstanbul, İstanbul’un en güzel ilçesi Kağıthane, Kağıthane’nin en güzel mahallesi Çeliktepe’nin en güzel insanlarına teşekkür etmek istiyorum. Hepiniz geleneksel iftarımıza hoş geldiniz. Cenab-ı Allah’a hamd olsun, bir güzel iftar sofrasında daha beraberiz. Bu imkânı bize veren, bizleri rızıklandıran Cenab-ı Allah’a hamd ve sena olsun. Onun güzel resulüne salat ve selam olsun” dedi.

Karamanlı, “Değerli protokol, değerli Çeliktepeli komşularımız, hemşerilerimiz 2009 yılında sizlerin o değerli oyları ile Çeliktepe Mahallesi Muhtarı olduktan sonra bugün burada 8.iftarımızı gerçekleştiriyoruz. Allah nasip ederse belki 18.sinide yaparım. Sizlerle burada olmak çok güzel. Mahallemizde aşure programları, kan bağışı programları yaptık. Okullarımızla ve Sivil Toplum Kuruluşları ile ortak programlar yaptık. İftar yaptığımız bu güzel meydan son yılların en güzel hediyesi. Gündüz bu meydanda çocuklarımız oynuyor, ablalarımız dikiş nakış yapıyor, abilerimiz oturup istirahat ediyor. Çeliktepe Mahalle Konağımızda muhtarlığımız, Aile Sağlık Merkezimiz, 470 çocuğumuzun eğitim aldığı Yaşam Beceri Atölyemiz ve Halk Eğitim Merkezinin açmış olduğu kurslarımız var. Bir üst sokağımızda 112 Acil Ambulans İstasyonumuz var. Çeliktepemize bu sene 2 tane ambulans kazandırdık.

Her sene artarak ve büyüyerek yaptığımız Ramazan yardımı organizasyonumuz var. Bu sene hayırseverlerin desteği ile alışveriş çeki ve kumanya dağıttık. Bizlere katkı sağlayan her bir esnafımıza, yanımızda olan her bir gönül dostumuza teşekkür, Allah razı olsun diyorum.

Bugün yaklaşık 1200 kişinin katıldığı iftar soframızın sponsorluğunu yapan Demar Hipermarketlerinin Sahibi Erdal Demir’e sizlerin huzurunuzda teşekkür ediyor, Allah ondan razı olsun diyorum. Bizlere bu imkânı sağlayan başta Kağıthane Kaymakamımız Hasan Göç’e ve Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çeliktepe Muhtarlığı azalarımız 8 abimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Ramazan Ayınızı ve Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

Çeliktepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Karamanlı’nın açılış konuşmasından sonra kürsüye gelen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, Çeliktepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Karamanlı’ya çalışmalarından dolayı tebrik ettikten sonra iftarı düzenleyenlere ve iftara katılanlara teşekkür etti.

Okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı, dualar edildi. İftar programından sonra sahne alan Grup 571 & İsmail Uslu ve Ufuk Akın Çeliktepelilere muhteşem bir konser verdi.

Ramazan boyunca alışveriş çeki ve kumanya yardımları yapan esnaflara ve İftar programının sponsoru olan Demar Hipermarketler Sahibi Erdal Demir’e verilen plaket takdimi ile gece Saat: 01.00’da sona erdi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
1970 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.