logo

Çeliktepe’de Kaldırımda Yürünmüyor

Çeliktepe’de Kaldırımda Yürünmüyor

Kağıthane Çeliktepe Mahallesi, İsmet İnönü Caddesi ile Yıldırım Beyazıt Caddesinin kesiştiği Eyalet Sokak başında kaldırımda yürünmüyor. Kaldırıma yapılan Telekom hat kutuları kaldırımı işgal ediyor.

Çeliktepe Mahallesi, İsmet İnönü Caddesi ile Yıldırım Beyazıt Caddesinin kesiştiği Eyalet Sokak başına yapılanları, yetkililer görmüyor mu?

Bir çok sokak ve caddede kaldırımlar adeta kurumlar tarafından işgal altına alınırken, vatandaşlar kaldırımda yürümekte zorlanıyor.

Çeliktepe sakinlerinden Güven DURAN, “Kaldırımın ortasında kocaman bir fiber internet kutusu var. İnsanlar, geçecek yer bulamıyor. Bu durumu belediyeye mail yoluyla bildirdim, gelen cevap kutular Türk Telekom’a aittir oldu” dedi.

Bir tarafta elektrik aydınlatma direği, bir tarafta da araçlar yetmezmiş gibi bir de kaldırımdaki Telekom hat kutusu eklenince kaldırımda yürünecek yer kalmadığı açıkça gözüküyor.

Vatandaşı düşünmeyen yetkililer, engelli vatandaşları da mı hiç düşünmüyor sorusunu akıllara getiriyor!

Hasbahçe Gazetesi olarak Kağıthane Belediyesi’nden, BEDAŞ’tan ve Türk Telekom’dan bu gibi sokakların kaldırımlarını işgal eden elektrik direklerini, apartman merdivenlerini, pencere demirlerini ve Telekom kutularını tespit ederek bunların uygun yerlere konulmasının sağlamasını, vatandaşların mağdur edilmemesini, biran evvel gereğinin yapılmasını ivedi talep ediyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

1078 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.