logo

Çeliktepe’nin Çalışkan ve Sevilen Muhtarı Ahmet Karamanlı Tekrar Aday

Çeliktepe’nin Çalışkan ve Sevilen Muhtarı Ahmet Karamanlı Tekrar Aday

Kağıthane Çeliktepe Mahallesi’nin çalışkan ve sevilen Muhtarı Ahmet Karamanlı, 31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden muhtar adayı olduğunu açıkladığı günden beri mahalle sakinlerini ve esnaflarını gezmeye devam ediyor.

Mahallede 2 dönemdir muhtarlık yapan Karamanlı, taraflı tarafsız herkes tarafından çok seviliyor. Vatandaşın her işine severek koşturan muhtar Karamanlı’nın yüzünden gülücükler hiç eksik olmuyor.

Mahalle sakinleri, Ahmet Karamanlı’dan yeniden aday olmasını istediklerini kaydederek “Muhtarımızdan memnunuz, kendisini yeniden muhtar olarak görmek istiyor ve desteğimizi vereceğimizi ifade ediyoruz” dediler.

Genç, Azimli, Kararlı

Çeliktepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Karamanlı alışılmışın dışındaki genç dinamik duruşu ve çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Karamanlı bir mahalle muhtarının görevlerinden ziyade bulunduğu bölgeye de her alanda katkıda bulunmaya çalışır.

İlk Günkü Heves ve Heyecanla Devam Ediyoruz

Çeliktepe Mahallesi Muhtarı ve Adayı Ahmet Karamanlı’ya Çeliktepe’nin değişimini sorduk: Çeliktepe’miz 5 katlı modern bir mahalle konağına kavuştu. Üstü çocuk parkı olan kapalı pazar yeri ve katlı otoparkımız yapıldı. Çeliktepe Postanemiz yeni modern yerinde 2 personeli ile hizmet vermektedir. Çeliktepe’nin elektriğini sağlayan tüm trafolarımızın güç yükseltme ve dönüşümü tamamlandı. 3.Sağlık Merkezine kavuştuk. Geleneksel iftar programları düzenleyip Semazen Gösterileri ve konser programları düzenledik. 10 yılda sizlerin desteği ile 8 binin üzerinde ihtiyaç sahibi ailemize alışveriş çeki ve gıda kolisi yardımında bulunduk. Aşure günlerini geleneksel hale getirerek dostluk ve kardeşlik aşure kazanlarını muhtarlığımız önündeki meydanda kaynattık. Üç yeni kapalı otobüs durağı kazandırdık. Okullarımızın tüm etkinliklerinde çocuklarımızın yanında olduk. 112 Acil Ambulans İstasyonu ile söz verdiğimiz gibi Çeliktepe’mize 2 Ambulans kazandırdık. Kızılay ile yaptığımız kan bağışı kampanyalarında her seferinde İstanbul genelinde rekor kırdık” dedi.

Hizmetlerimiz Devam Edecek

Aza adayları ile birlikte yeni döneme hazır olduklarını söyleyen Çeliktepe Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Ahmet Karamanlı 31 Mart’taki yerel seçimlerde mahalle halkından destek ve dua beklediklerini kaydetti. Karamanlı Sözlerine “Değiştik Yenilendik” işte değişen ÇELİKTEPE diyerek son verdi.

Ahmet Karamanlı Kimdir?

1978 Çeliktepe doğumlu. Aslen Gümüşhanelidir. Liseyi Kağıthane İmam Hatip Lisesinde okumuştur. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi ve İstanbul Kavram Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümünden mezun olmuştur. Çeşitli dernek, vakıf ve spor kulüplerinde yöneticilik ve başkanlık yapmıştır. 2 dönemdir Çeliktepe Mahallesi Muhtarlığı yapmaktadır. 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar muhtar adayı olmuştur. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Çeliktepe Mahallesi İhtiyar Heyeti Adayları: Emin Pürtaş, Dilaver Özcan, Erdal Erdoğan, Muhtar Şengül, Sadat Taşkın, Gökhan Tepeyurt, Nilgün Sağlam, Nihat Kayam

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: »
3335 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.