logo

Cengizhan Ortaokulu Hentbol’da İstanbul Şampiyonu Oldu

Cengizhan Ortaokulu Hentbol’da İstanbul Şampiyonu Oldu

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları Hentbol Yıldız Erkekler İstanbul şampiyonasında Kağıthane Temsilcisi Cengizhan Ortaokulu, elemelerden itibaren tüm maçlarını kazanarak İstanbul şampiyonu oldu.

Okul Sporları Yıldız Erkekler Hentbol final müsabakası 16 Ocak Pazartesi günü Maltepe Müzahir Sille Spor Salonunda gerçekleştirildi. Final maçında Kağıthane Cengizhan Ortaokulu, Kartal Özel Fen Bilimleri Ortaokulunu 28-12 yenerek İstanbul Şampiyonu oldu.

Türkiye şampiyonu olmak istiyoruz

Konu hakkında görüş aldığımız Cengizhan Ortaokulu Müdürü Adem Kılıç, “2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları Hentbol Yıldız Erkekler’de önce Kağıthane sonra İstanbul şampiyonu olduk. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şükrü Sert’i başarılarından dolayı tebrik ediyor, Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyorum.

Turnuvalar için, hentbol takımımız asfalt zemin üzerinde antrenman yaptı, parkeli salonda ise İstanbul şampiyonu oldu. Soğuk havada yılmayan ve günde 2 saat idmanlarını gerçekleştiren öğrencilerimiz, bu çalışmalarının karşılığını şampiyon olarak aldılar. İnandık ve başardık.

Türkiye şampiyonasında ise derece yapmak için var gücümüzle çalışacağız. İnşallah şampiyon olacağız” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
398 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.