logo

10 Mayıs 2014

Cennet annelerin ayağının altında

Cennet annelerin ayağının altında

Cennet annelerin ayağının altında

anneler günü kağıthane genclik merkezi

Kağıthane Belediyesi Gençlik Meclisi “Anneler Günü” kutlama programı ile annelere özel bir akşam düzenledi.

Nurtepe Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemekli programa Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Nail Bölükbaşı, AK Parti Kağıthane Kadın Kolları Başkanı Meryem Karaköse, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, meclis üyeleri ve Kağıthaneli anneler katıldı.

Renkli görüntülere sahne olan programda Aile Fakültesi Annelik Bölümü adına kişiye özel hazırlanan “En İyi Anne” sertifikaları hediye edildi. Gençlik Meclisi üyeleri programa katılan davetlilere sertifikalarını dağıtırken eğlenceli anlar yaşandı.

Sosyal çalışmaları ve projeleri nedeniyle Kağıthane Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Selahattin Çam ve meclis üyelerini tebrik eden Başkan Kılıç, “Gençlik Meclisi çok başarılı sosyal çalışmalara imza atıyor. Bizler de çalışmalarda kendilerinin yanlarında olmaya çalışıyoruz. Gençlerimizin Gençlik Meclisi içerisinde görev almaları ve çalışmaları bizleri çok mutlu ediyor. Gençlerimiz hem sosyal çalışmalarda bulunarak dayanışma duygusunu yaşıyor, hem de yaptıkları çalışmalarla kendilerini yetiştiriyor ve ufuklarını genişletiyorlar. Böylece geleceğe daha iyi bir şekilde hazırlanmış oluyorlar” dedi.

Çocukların kendilerini geliştirmelerinde büyük katkısı olan çalışmalar, sosyal sorumluluk bilincine de katkı sağlıyor. Burada çocuklarımızın faaliyetlerinden çok mutlu oluyoruz. Gençlerimiz hayatın başındalar. Gençlerimiz akademik hayatlarına dikkat etmeli ve eğitimlerinde başarılı olmalılar. Eğitim de ve işlerinde başarılı olan gençlerimiz çevrelerine de sahip çıkacaklar” şeklinde konuşan Başkan Kılıç sosyal çalışmaların gelecekte uluslar arası boyutlara da ulaşabileceğini ifade etti.

Başkan Kılıç “Cennet annelerin ayağının altında. Bu kadar güzel bir ifade hiçbir canlı için kullanılmamıştır” diyerek tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladığını söyledi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
1188 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.