logo

Çevre Eğitim Seminerleri Okullarda Başladı

Çevre Eğitim Seminerleri Okullarda Başladı

Çevre Eğitim Seminerleri Okullarda Başladı

cevre eğitim seminerleri

Kağıthane Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Çevre Koruma Müdürlüğü tarafından düzenlenen Çevre Eğitimleri’nde öğrencilerin çevre bilinci destekleniyor.

2013- 2014 yılı Çevre Eğitimleri Atatürk İlk ve Orta Öğretim Okulu ve Kemal Halil Tanır İlkokulu’nda başladı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın da katıldığı eğitim seminerinde Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Çakır, Kağıthane Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Canan Atasoy, okul müdürleri,  öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Eğitim seminerinde çocuklarla buluşan Başkan Kılıç, geri dönüşümü olan ambalaj atıklarının çöp niteliği taşıyan atıklardan ayırt edilerek ayrı toplanması gerektiğini söyledi. Geleceğin teminatı olan öğrencilerin çevre konusunda duyarlı olmasıyla daha temiz bir dünyaya kavuşulacağını ifade eden Başkan Kılıç, çocukların çevre konusunda duyarlı olmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Atık toplanması, atıkların ayrıştırılması ve geri dönüşüm ile ilgili eğitim sunumunda geri dönüşümle doğaya yapılabilecek katkı da anlatıldı.

Öğrenciler, çevreci bir çocuk karakterin gözünden geri dönüşümü anlatan animasyon filminin de gösterildi eğitim sunumunu dikkatle dinledi. Atık kampanyası hakkında da bilgi alan öğrenciler, kampanyayı destekleyerek birer çevre gönüllüsü olduklarını söylediler.

Etiketler: » » » » » » » » » »
1920 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.