logo

CHP Kağıthane’de Belediye Başkan Adayı Çıkarmıyor

CHP Kağıthane’de Belediye Başkan Adayı Çıkarmıyor

CHP Kağıthane’de Belediye Başkan Adayı Çıkarmıyor

Cumhuriyet Halk Partisi, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Kağıthane’de Belediye Başkan Adayı çıkarmayacağını açıkladı.


CHP’nin Kağıthane Belediye Başkan Aday Adayı olan Orhan Çakır, konu hakkında sosyal medyadan açıklamalarda bulundu:

Kamuoyuna;

Değerli dostlarım, saygıdeğer partili arkadaşlarım ve sosyal medyadan beni takip eden değerli takipçilerim, Yaklaşık dört aydır Cumhuriyet Halk Partisi Kağıthane Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecinde bugün itibari ile adaylık süreci sonuçlanmış olup, genel merkezimizin iyi parti ile yapmış olduğu ittifak görüşmeleri sonucunda Kağıthane ilçemiz iyi partiye bırakılmıştır.

Cumhuriyet Halk Parti Kağıthane Örgütümüzün tek resmi aday adayı olmama rağmen genel merkezimiz ve İyi Parti Genel Merkezi tarafından alınan bu karara saygı duyarak alınan bu kararın önce ülkemize Kağıthane’mize ve partimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Bundan sonraki süreçte de partimizin her zaman emrinde olup bugüne kadar bana desteklerini esirgemeyen örgütümüzün tüm üyelerine dost ve akrabalarıma beni takip eden tüm sosyal medya arkadaşlarıma sonsuz saygı sevgi ve teşekkürlerimi sunuyorum.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » »
2516 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.