logo

ÇİÇEK: Unutma, Birlikte Daha Güçlüyüz

ÇİÇEK: Unutma, Birlikte Daha Güçlüyüz

Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Genel Başkanlığını yaptığı Gelecek Partisi Kâğıthane İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları Başkanı Kadir ÇİÇEK, Hasbahçe Gazetesi aracılığı ile gençlere seslendi…

Değerli Genç Arkadaşlarım,

Gelecek Partisi Kağıthane İlçe Başkanlığı, ülkemizin en zor zamanlarında, elini taşın altına koyarak, ben yerine biz diyenlerin, “ülkemin geleceğinde benim de söz hakkım olsun” diyenlerin, tüm baskılara imkânsızlıklara rağmen verdikleri çetin bir mücadelenin neticesi olarak kurulup bugünlere ulaşmıştır.

Genel Başkanımız Ahmet DAVUTOĞLU’nun deyimiyle, burası arkasında gemileri olanların değil, Tarık bin Ziyad gibi gemileri yakanların partisidir!

Bu hareketin her bir ferdi bu ülkenin hamuruyla yoğrulmuştur, milletten başka dayandığı hiçbir mercii de yoktur!

Gelecek Partililer olarak bizler partimizi bir okul, kendimizi de yalnızca bir siyasi partinin teşkilat mensubu değil, aynı zamanda Ahmet DAVUTOĞLU’nun öğrencileri olarak görüyoruz. Burada, başta bu topraklara aidiyetimizi pekiştirerek, bir medeniyet tasavvuruna ve gelecek vizyonuna sahip oluyoruz. Aynı zamanda, her türlü engel ve zorluk karşısında mücadele etmekten asla vazgeçmemeyi, tüm olumsuzluklara rağmen asla ümitsizliğe kapılmamayı da öğreniyoruz.

Gelecek Partililer olarak bizim en büyük şansımız, kitapları onlarca yabancı dile çevrilmiş, dünya çapında tanınmış bir akademisyen ve aynı zamanda Dışişleri Bakanlığı, Başbakanlık yapmış müstesna bir Devlet Adamı olan Ahmet DAVUTOĞLU gibi bir lidere sahip olmaktır.

Bir Siyasi Lider düşünün;

– 14 sene ülkeyi yöneten siyasi partide en üst kademelerde görev almış, üniversitede aldığı maaşın yarısına 7 yıl Başbakanlık Başdanışmanlığı yapmış ve bu süre zarfında ikinci bir maaş almayı reddetmiş;

– 5 sene Dışişleri Bakanlığı yapmış

– 2 seneye yakın Başbakanlık ve İktidar Partisi’nin Genel Başkanlığı’nı yapmış

Ve tüm bu siyasi kariyerden sonra:

  • Çocuklarından hiçbirinin adını bilmiyorsak,
  • Kendine ait bir tane evi varsa ve bunu yurtdışında üniversite hocalığı yaparken biriktirdiği parayla almışsa,
  • Başbakanlıktan ayrılırken Kamu görevinde bulunduğu sırada aldığı, kimi milyon dolar değerinde olan tüm hediyeleri, Başbakanlık kasasına zabıtla bırakmışsa (Cumhuriyet tarihimizde bir başka örneği yok)

Özetle siyasete girdiği gibi oradan tertemiz çıkmayı başarmışsa, bu yozlaşmış düzeni ayağa kaldırabilecek tek lider Ahmet DAVUTOĞLU’dur.

Değerli Kağıthaneli Genç Arkadaşım,

Mahallemin, ilçemin, şehrimin ve ülkemin geleceğinde benim de söz hakkım olsun diyerek çıktığımız bu yolda sizlerin katılımlarıyla sesimiz daha gür çıkacak. Gelecekte benim de söz hakkım olsun diyorsan bize katıl!

Türkiye sahipsiz değildir; hep birlikte mücadele ederek bu zor günleri de atlatacağız…

Unutma, birlikte daha güçlüyüz!

Kadir ÇİÇEK
Gelecek Partisi Kağıthane Gençlik Kolları Başkanı

250 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.