logo

Cihat Kurt Kağıthane Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Cihat Kurt Kağıthane Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Cihat Kurt Kağıthane Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Cihat Kurt, 12 Kasım 2018 Pazartesi günü AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı’na giderek 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kağıthane’den Belediye Başkan adayı olabilmek için başvuru yaptı.

Kağıthane Belediyesinde Mıntıka Mühendisliği, Şeflik ve müdür yardımcılığı görevlerini yapan ve halen Eyüpsultan Belediyesi Başkan Yardımcısı olan Cihat Kurt, bu sefer 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kağıthane Belediyesi Başkanlık yarışında ben de varım dedi.

Adaylık başvurusu hakkında görüş aldığımız Cihat Kurt, “Belediye başkanlığı aday adaylığı müracaatımızı yaptık. AK Parti’den Kağıthane Belediye Başkan aday adayıyım. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Biz her zaman, kalbimizle konuşup, kalbimizle dinleyeceğiz. Omzumda Kağıthane’nin sorumluluğunu taşıyacak inanca, sorunlarını çözecek bilgi birikimine sahip olduğuma inanıyorum. Bizim anlayışımızda günü kurtarmak için yapılacak işler yok. Bizim anlayışımızda şehrimizi uzun vadeli planlamak ve geliştirmek var. Tüm Kağıthanelilerin desteğine, duasına ve hizmetine talibim” dedi.

Cihat Kurt Kimdir?

1980 yılında İstanbul’da doğdu. Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. Aynı Üniversitenin Yapı Anabilim dalında mastırını tamamlayıp İnşaat Yüksek Mühendisi unvanını aldı. Özel sektörde şantiye şefliği yaptı. Daha sonra Kağıthane Belediyesinde Mıntıka Mühendisliği, Şeflik ve müdür yardımcılığı görevlerini yaptı. 2015 yılı Nisan ayında Eyüpsultan Belediyesi’ne İmar ve Şehircilik Müdürü olarak atandı. Mayıs 2016’da Eyüpsultan Belediyesi’ne Başkan Yardımcısı olarak atanan Kurt halen görevine devam etmektedir. Orta düzeyde İngilizce bilmektedir. Evli ve dört çocuk babasıdır.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » »
3433 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.