logo

Coca Cola ve İtrail Ürünlerine Boykot

Coca Cola ve İtrail Ürünlerine Boykot

Coca Cola ve İtrail Ürünlerine Boykot

israile boykot

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıların ardından Kağıthane Belediyesi’ne ait sosyal tesislerde Coca Cola ve İtrail menşeli ürünlerinin satışı yasaklandı.

İsrail’in Gazze’deki katliamlarının ardından sosyal medyada Coca-Cola ve İsrail ürünlerini satın almama çağrısı yapılıyor. Çağrıya destek veren Ordu Büyükşehir, Erzurum Büyükşehir, Denizli Büyükşehir, Nevşehir, Başakşehir, Bağcılar, Üsküdar, Ümraniye, Esenler, Şahinbey, Safranbolu, Kepez, Kağıthane belediyeleri de sosyal tesisler, market ve restoranlarında söz konusu ürünlerin satışını durdurdu.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, dünyanın gözü önünde Gazze halkını günlerdir bombalayan, başta çocuklar ve kadınlar olmak üzere sivil halkı katleden İsrail ve arkasındaki işbirlikçi sermayeyi boykot etme kararı aldıklarını belirtti.

kır-kahvesi-sosyal-tesisi beyaz-kafe

Herkesi bu eyleme katılmaya davet eden Başkan Kılıç, “Gözünü kan bürümüş İsrail herkesin gözü önünde Gazze halkını öldürüyor. Bu saldırıda en çok çocuklar ve kadınlar bedel ödüyor. Plajda oynayan küçücük yavruları parçalayacak kadar gözü dönmüş İsrail’i ve ona destek veren bütün ülkeleri kınıyorum. Bu zulme sessiz kalmamak ve bu vahşete tepkimizi göstermek için ürünlerini kullanmamaya karar verdik.

nurtepe-sosyal-tesisleri hamidiye-sosyal-tesis

Bundan böyle belediyemizin Nurtepe, Hamidiye, Mehmet Akif Ersoy, Beyaz Kafe, Kırkahvesi ve büfelerimizde Coca-Cola ve İsrail menşeli ürünleri satmayacağız” dedi.

Bu meselenin bir insanlık meselesi olduğunu hatırlatan Başkan Kılıç, “Suçsuz günahsız insanların ve çocukların yok edildiği bir zamanda zulmün yanında duramayız. Komşularımızı da bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
3715 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.