logo

Çözüm Okulları Öğretmenlerini Unutmadı

Çözüm Okulları Öğretmenlerini Unutmadı

Çözüm Okulları Öğretmenlerini Unutmadı

cozum-okullari-ogretmenlerini-unutmadi

 

Çözüm Okulları öğretmenleri, “Öğretmenler Günü” münasebetiyle düzenlenen akşam yemeğinde Eyüp Sultan Konağında bir araya geldi.

cozum-okullari-ogretmenleri-gunu

Eyüp Sultan Konağında gerçekleştirilen yemek Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Hoş sohbetler eşliğinde devam eden yemeğin ardından Çözüm Okulları Eğitim Koordinatörü Muhammed Olgun bir konuşma yaptı.

cozum-okullari-ogretmenler-gununu-kutladi

Muhammed Olgun, “Mehmet Akif Ersoy’un dediği gibi “Girmeden tefrika bir millete düşman gibi/Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez” düşüncesiyle aynı amaç etrafında birleştiğimiz öğretmenlerimizle, okullarımızın “Yeniden Büyük Türkiye” ve “Yeni Bir Dünya” çalışmalarına ışık tutacağı ve kendi öz değeriyle yetişmiş öğrencileriyle insanlığa umut olacağı şüphesizdir. Ayrıca öğretmenliğin bir peygamberlik mesleği olduğunu asla unutmayınız” dedi.

cozum-okullari-ogretmenler-gunu-yemek

Akademik eğitimin yanında milli ve manevi değerleri çocuklarımıza aşılamayı, sevgi ve kardeşliği en iyi şekilde öğretmeyi düstur edinen Çözüm Okulları, öğretmenlerine bu kutsal görevde yanlarında oldukları için teşekkür etti.

Etiketler: » » » » » » » »
1477 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.